La ce sa fiu atent cand cumpar becuri LED

luni, iunie 13, 2016 15:14
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAm intrat de curand intr-un Magazin de profile LED si am cumparat o serie de profile LED, dar si accesorii profile LED de care am nevoie pentru un iluminat de calitate in locuinta mea. Intra si tu pe https://www.profile-led.com/ daca ai nevoie de profile LED aluminiu sau de alte produse din aceasta categorie. Ai produse de calitate la preturi convenabile.

Cand vine vorba de becurile LED, acestea nu pot fi alese la voia intamplarii, ci e bine sa ai in vedere o serie de aspecte.
Un prim lucru care conteaza este puterea luminoasa. Aceasta se masoara in lumeni in cazul becurilor LED. Daca vrei un bec ce are o intensitate a luminii mai mare, ai nevoie de un bec ce are mai multi lumeni. Daca vrei o intensitate a luminii mai mica, alegi un bec cu mai putini lumeni. Una e sa vrei un bec pentru o sufragerie, alta e sa vrei un bec pentru dormitor, unde nu ai nevoie de o lumina foarte puternica.

Cand cumperi becuri LED tine cont si de tipul de lumina. Sunt becuri cu lumina calda si becuri cu lumina rece. Depinde de ce preferi. Becurile cu lumina calda sunt recomandate in incaperile cu pereti deschisi la culoare, iar cele cu lumina rece in incaperile cu pereti mai inchisi la culoare.
Totodata poate conta si forma becului LED. Acestea pot fi in urmatoarele forme: clasic, corn, lumanare, economic, spot, aplica sau plafoniera. Alegerea o faci in functie de ceea ce ai nevoie, in functie de ceea ce iti place mai mult. Vestea buna e ca ai de unde alege.

Tine cont si de calitatea becului pe care il cumperi. Nu toate becurile LED au aceeasi durata de viata. Cu cat sunt mai scumpe, cu atat sunt mai rezistente. Asadar, tine cont de acest aspect daca vrei un bec cu o durata de viata cat mai mare.
Acestea sunt in mare doar cateva aspecte care conteaza, dar mai sunt si altele. Fiecare persoana alege in functie de ce anume e important pentru ea. Ce conteaza pentru tine atunci cand cumperi becuri LED?

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu