Marbis.ro, pentru confortul casei tale

sâmbătă, iulie 20, 2013 16:34
Posted in category Diverse

Stema a saptea dimensiunePoate știți, poate nu, dar noi, românii, suntem foarte buni în domeniul industriei textile. O dovadă în acest sens este și cererea de produse textile românești pe cele mai mari piețe din lume. Dar de ce să se bucure numai străinii de produsele textile de calitate, fabricate în România. Cum putem avea și noi, românii, acces la aceste produse? Foarte simplu: prin câteva click-uri, dacă accesați site-ul www.marbis.ro. Pe acest site, click pe link-ul anterior, puteți vedea și cumpăra produse textile fabricate în România: lenjerii de pat, cuverturi, pilote, perne, protecții saltea, fețe de masă, prosoape, articole pentru copii. Produsele aflate în stoc sunt livrate în maxim 3 zile, iar transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 400 lei. Indiferent de motiv, poți returna produsul și primești banii înapoi. Pentru a comanda, se completează un formular cu datele necesare. Dacă vreți să comandați mai ușor, vă faceți un cont pe site. Plata se poate face în numerar, la livrare (ramburs) sau prin ordin de plată. Produsele sunt livrate prin curier, iar pe site găsiți toate datele despre costurile de transport.

Site-ul are și o pagină de contact, unde găsiți toate informațiile necesare, în cazul în care aveți nevoie de alte detalii. Găsiți și promoții pe site, precum și noutăți legate de produsele prezentate. De exemplu, lenjeriile de pat pot fi din: material creponat, ranforce, sifon, satin imprimat, finet (pe site găsiți imagini cu aceste produse, dimensiuni, compoziție, preț). Fețele de masă sunt din sifon, damasc, damasc satinat, în dimensiuni variate. Articolele pentru copii sunt și ele într-o gamă variată: lenjerie pătuț bebeluș, lenjerii pătuț copii, seturi pătuț bebeluș, saci de dormit bebeluși, protecții saltea bebeluși, perne copii, pilote bebeluși. De ce să cheltuim timp și efort căutând tot soiul de textile de o calitate îndoielnică, dacă putem accesa un site, în care găsim tot ce avem nevoie la prețuri avantajoase. Cum produsele textile fac parte din viața noastră, https://www.marbis.ro nu trebuie să lipsească din agenda noastră.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu