Marketplace pe bekid.ro

joi, decembrie 28, 2023 15:37
Posted in category Diverse

Joc matematicCele mai bune produse pentru copii se pot comanda online pe platforma bekid.ro. Dacă ai produse pentru copii, dar nu numai, şi vrei să le vinzi mai uşor, te poţi înscrie şi tu pe marketplace-ul de pe bekid.ro

Brand-ul BeKid a apărut în anul 2013. Este un magazin online în care găsiţi produse pentru bebeluşi, copii, părinţi şi viitori părinţi. Categorii de produse ce pot fi comandate pe bekid.ro: scaune auto, cărucioare pentru copii, produse pentru camera copilului, biciclete, trotinete şi tot ce ţine de plimbarea copiilor, jucării, produse pentru hrana copiilor, articole de igienă şi îngrijire pentru copii, articole pentru mămici, haine şi rechizite pentru copii.

Din categoria jucăriilor pentru copii, mi-au atras atenţia jocurile matematice, un exemplu de joc matematic fiind şi cel din imaginea de mai sus. Şi dacă tot vorbim despre produse pentru copii de pe bekid.ro, haideţi să vedem ce rol au jocurile matematice în dezvoltarea gândirii unui copil.

Pentru copiii foarte mici, din învăţământul preşcolar, jocul didactic reprezintă principala modalitate de a intra prima dată în lumea minunată a Ştiinţelor. Acasă sau la grădiniţă, preşcolarii pot exersa legate de corpurile din jur, îşi pot antrena memoria, atenţia şi voinţa în a studia, prin intermediul jocurilor, numerele şi formele geometrice.

De exemplu, în jocul matematic de pe bekid.ro, joc intitulat „Forme geometrice pliante”, un copil între 7 şi 11 ani poate realiza cum se clasifică figurile şi corpurile geometrice, cum arată un cilindru, o piramidă, un cub, o prismă hexagonală, o piramidă triunghiulară etc., precum şi intuirea unor noţiuni matematice ca perimetru, arie sau volum.

Pentru copiii între 2 şi 6 ani, un joc ce poate stimula abilităţile matematice, inclusiv învăţarea numărării până la 10, este „Elefănţei cu cifre”, în care copiii pot prinde elefanţii între ei, cu ajutorul trompelor şi al cozilor, pentru a forma un şir de cifre susccesive.

Un alt joc matematic, ce poate fi comandat online pe bekid.ro, este „Să construim cifrele”, joc recomandat copiilor între 3 şi 8 ani. Jocul constă în construirea cifrelor arabe, de la 0 la 9, din piese care se potrivesc perfect în alcătuirea fiecărei cifre. Asamblarea pieselor se face cu uşurinţă, iar tot ce e nevoie se găseşte în interiorul cutiei ce cuprinde jocul, nefiind nevoie de nimic altceva.

Şi o ultimă recomandare din categoria „Jocurilor matematice”. „Geometria fracţiilor – cercul” este un joc ce introduce copiii între 6 şi 11 ani în universul fracţiilor ordinare. Cercurile colorate pot fi înmărţite în jumătate (1/2), în sferturi (1/4), în treimi (1/3), în cincimi (1/5), în şeşimi (1/6), în optimi (1/8) etc. Prin acest joc, se vor deprinde noţiuni importante despre fracţii şi operaţii cu fracţii, din matematica de ciclu primar, dar şi gimnazial.

O altă categorie de jocuri educative de pe bekid.ro o reprezintă „Jocurile şi jucăriile ştiinţifice”. Pentru viitorii medici ai României, un joc ce-i poate obişnui pe copii cu structura corpului uman este „Şablon corp uman – schelet”. Micii exploratori ai universului medicinei umane, între 8 şi 12 ani, găsesc în acest joc posibilitatea de a-şi însuşi anumite cunoştinţe despre funcţionarea corpului uman, despre importanţa sistemului osos în susţinerea organismului.

„Fascinat să descopăr Fizica” este un alt joc educativ, recomandat copiilor cu vârsta mai mare de 8 ani, prin intermediul căruia copiii învaţă principiile de bază ale mecanicii, măsurarea forţelor, lucrul mecanic, transmisia forţei, energia mişcării.

În colecţia jocurilor pentru copii, de pe bekid.ro, mai întâlnim şi jocul „Învaţă totul despre tehnologie”, în care copiii cu vârsta mai mare de 6 ani învaţă să asambleze un robot 3D, plus alte lucruri minunate despre tehnologia, un domeniu pe care-l vor întâlni mereu pe măsură ce vor creşte.

Un alt joc pentru copiii între 5 şi 9 ani este „Sistemul Solar gonflabil”. Ideal pentru a înţelege rotaţia Pământul în jurul Soarelei şi în jurul propriei axe, adică mişcările de rotaţie şi de revoluţie, noţiunea de orbită a Pământului, precum şi alcătuirea Sistemului Solar. Viitorii astronomi şi pasionaţi de geografie vor deprinde rapid, cu ajutorul acestui joc, poziţia, ordinea şi forma planetelor Jupiter, Saturn, Neptun, Uranus, Venus, Marte, Mercur, Pământul, Pluto, precum şi a Soarelui sau Lunii.

Pentru viitorii chimişti, găsim tot pe bekid.ro jocul „Fascinat să descopăr chimia”, o incursiune fascinantă în lumea substanţelor chimice. Adresat copiilor cu vârsta mai mare de 9 ani, acest joc propune experimente simple şi ilustrative, în acest mic laborator ce reprezintă o fereastră deschisă spre lumea reacţiilor chimice şi a adevărurilor ştiinţifice din spatele lor.

Dinozaurii au dispărut de mult, dar continuă să fascineze copiii şi nu numai. De aceea, un joc cu dinozauri, ce poate fi comandat online pe bekid.ro, este jocul perfect pentru copiii pasionaţi de dinozauri. Intitulat „Set educativ: sapă şi descoperă dinozauri”, acest joc pune copii cu vârsta peste 8 ani în ipostaza de a descoperi urme ale prezenţei dinozaurilor pe Terra, încurajează micii arheologi să fie atenţi la toate detaliile descoperite şi să-şi formeze apetitul pentru proiecte ştiinţifice de anvergură, care scot la lumină adevărul despre lumea din urmă cu milioane de ani.

Fetiţele peste 5 ani pot încerca jocuri mai adaptate lor, prin care pot învăţa lucruri utile, care să le prindă bine şi la maturitate. Mai exact, este vorba despre jocul „Kit ştiinţific – tricotat şi croşetat”, care include instrumente uşor de utilizat şi instrucţiuni detaliate despre modul în care se poate croşeta şi tricota. Chiar un simplu tricotat sau croşetat poate însemna artă şi creativitate, mai ales că imaginaţia copiilor nu are limite.

Copiii trebuie pregătiţi şi pentru viitoarea realitate în care vor trăi atunci când vor fi adulţi. O idee de joc mai aproape de lumea de mâine – evident, tot pe bekid.ro se poate comanda – este „Maşinuţa antigravitaţională”, un gadget uimitor, o maşinuţă fără gravitaţie, altfel spus, cu gravitaţie zero, ce poate pluti datorită energiei stocate dacă se învârte maneta motorului mic.

Dar să trecem şi la produse pentru copiii mai mari, chiar adolescenţi. Skateboard-ul, disponibil pe bekid.ro, este unul dintre cele mai populare sporturi din lume, chiar în primele zece, iar cu o placă de skateboard se poate ajunge ieftin şi rapid oriunde. Pentru adolescenţii şi copiii între 7 şi 18 ani, practicarea acestui sport este o plăcere, dar are şi beneficii importante precum: întăreşte sistemul cardiovascular, antrenează şi tonifică musculatura corpului.

Şi dacă tot suntem în decembrie, o sanie cu volan şi frâne ar putea fi un cadou potrivit pentru un copil. Din ce am remarcat, pe bekid.ro sunt cele mai bune produse din categoria săniuţelor pentru copii. Sania care mi-a atras atenţia este o sanie sport dinamică, având un design inovator, fără colţuri şi margini. Se adaptează la forma terenului, având un sistem de direcţie absorbant de şocuri, un volan ergonomic şi elasticitate plus supleţe.

Dacă doriţi biciclete pentru copii, tot pe bekid.ro trebuie să ajungeţi. Aveţi de unde alege. De exemplu, bicicleta copii Dino Bikes are şase viteze şi suspensie, este pentru băieţi, fiind recomandată copiilor cu vârsta mai mare de 7 ani. Este perfectă pentru plimbările în aer liber, având un cadru de oţel rezistent, anvelope gonflabile şi roţi cu spiţe metalice, frână de mână, suspensii la roata din faţă, claxon pe ghidon, scaun ergonomic moale, mâner de siguranţă antiderapant pe ghidon, picior de sprijin. Bicicleta este fabricată în Italia.

După toate aceste exemple, alese dintre miile de produse disponibile pe bekid.ro, pentru mine un lucru este clar: merită să alegem platforma bekid.ro, fie pentru a comanda online, fie pentru marketplace-ul de pe platformă.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu