maxigel.ro, magazin online de echipamente și utilaje pentru tine

sâmbătă, august 16, 2014 17:18
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniNu știu dacă vă plac filmele (mie da), dar acum o vreme vedeam numai în filme tot felul de echipamente și utilaje ce contrastau puternic cu cenușiul din România. Ei bine, dragii mei, aceste echipamente se pot comanda online și la noi. În acest material veți afla unde, așa încât mergeți cu lectura până la capăt. O diversitate de produse, pentru firme sau muritorii de rând. Imposibil să nu găsiți ceea ce căutați. Și ca să nu vă mai fierb, iată link-ul: Maxigel. Haideți să vedem și câteva categorii de produse, fiecare categorie având, la rândul ei, produse în diverse variante. Așadar, găsim și putem comanda online pe site: echipamente frigorifice și utilaje frigorifice, mobilier comercial pentru magazine, mobilier inox, echipamente pentru preparări, echipamente și utilaje pentru bucătărie, oale, cratițe, cuțite, cuve, tăvi, porțelan, pahare, tacâmuri, utilaje și echipamente fast-food, hote și sisteme de ventilație, echipamente și utilaje patiserie-cofetărie, utilaje înghețată, echipamente pizzerie, utilaje și echipamente covrigărie, echipamente panificație, spălare vase și igienă, utilaje autoservire, echipamente catering, baruri și echipamente bar, echipamente hoteliere, utilaje spălătorie și curățătorie chimică, cântare și platforme de cântărire, utilaje ambalare etc.

De exemplu, dacă sunteți în căutare de frigidere mici, accesați link-ul anterior. Plata produselor comandate se poate face în numerar, prin ordin de plată sau online cu cardul. Pentru alte detalii, intrați pe site (click pe una din legături).

Dacă vă interesează frigider minibar, accesați link-ul anterior. Pe site, aveți și un catalog al produselor, precum și un index al produselor, așa încât veți găsi cu ușurință ceea ce căutați. Aveți o afacere, vreți să începeți o afacere sau aveți nevoie de un produs pentru locuința proprie, rețineți această recomandare. Sigur o să vă prindă bine. Mai jos, aveți poza unui frigider profesional mic.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu