Mxhost.ro, dacă vrei găzduire web de calitate

duminică, august 11, 2013 10:30
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎn multe situații, este de preferat să avem să avem un domeniu propriu și un webhosting de calitate. Le putem avea pe amândouă, și calitatea găzduirii și domeniul, dacă accesăm www.mxhost.ro. Accesând link-ul anterior, ajungem pe site-ul, plin de informații interesante, ce oferă domeniu și găzduire. Domeniile (.ro, .com, .net, .org, .eu, .info etc.) sunt înregistrate direct pe numele clienților și sunt activate în câteva minute. Domeniile .ro se înregistrează pe o perioadă nelimitată (pe site găsiți și prețurile). La plata online prin card nu se percepe comision. Există promoții și domenii gratuite disponibile. Domeniile gratuite se acordă conform ofertei, în funcție de pachetul de găzduire ales. Prețurile sunt mici, în comparație cu prețurile de acum câțiva ani. De exemplu, un domeniu .ro pe viață costă numai 39.9 euro.

Să trecem acum la găzduire. Sunt oferte mai mult decât tentante, pentru un webhosting de calitate: spațiu de stocare pe discuri SSD (cele mai bune), trafic lunar suficient pentru pagina noastră web, număr nelimitat de căsuțe de mail (la anumite opțiuni), IP dedicat care să ne ajute la optimizare SEO, LiteSpeedWebServer care să încarce site-ul nostru mai rapid. Sunt oferite cinci variante de găzdurie: Basic Linux, Personal Linux, Business Linux, Ultimate Linux și Complete Linux. Prețurile variază, în funcție de ce alegem, de la 0,95 euro/lună (pentru Basic Linux) până la 12,95 euro/lună (pentru Complete Linux). De exemplu, la pachetul Ultimate Linux avem: 20 GB spațiu stocare, 1000 GB trafic lunar, căsuțe de mail în număr necontorizat (nelimitat), baze de date în număr necontorizat, IP dedicat inclus/opțional, 6 domenii.

Compania Net Design, deținătoarea mărcii MXHost, mai oferă Web Design, pentru site-uri de prezentare, și nu numai, înscriere în 200 directoare web românești, înscriere în 200 directoare web străine, promovare în Google etc. Site-ul are și o pagină de contact, la care puteți apela, pentru a comanda serviciile dorite. Așadar, avem de trecut în agendă mxhost.ro, locul unde găsim tot ce ne trebuie pentru un site cu adevărat reușit.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu