Ne lasam influentati atunci cand cumparam pantofi?

miercuri, ianuarie 8, 2020 19:05
Posted in category Diverse

Pantofi sportExista in prezent multe motive pentru creșterea interesului pentru adidași, atletism și a ținutelor casual. O multitudine de celebrități poartă adidași datorită avizelor / contractelor pe care le-au formalizat cu mărcile de nume (Nike, Jordan, Adidas, Puma, New Balance, etc.). Celebritățile sunt, probabil, cei mai buni influenceri și ceea ce poartă pot seta de multe ori tendințe în industria modei datorită cât de mult sunt examinate zilnic. Acesta este motivul pentru care, de fiecare dată când persoane precum LeBron James, Drake și Travis Scott poartă o pereche depantofi sport Skechers specială într-o anumită noapte, social media ia întotdeauna atenție prin intermediul imaginilor surprinse de acestea. Asta, desigur, stârnește discuții cu privire la îmbrăcămintea lor / se potrivesc în special în acea zi, cum arată intreaga tinuta, cum arată pantofii, sapca si restul accesoriilor. etc. În esență, adidașii sunt atât de populari datorită puterii marketingului din spatele lor. Nu sunt doar reclamele Nike și Adidas care vând adidașii publicului larg, ci și o serie de alți factori, cum ar fi semnaturile de celebritate menționate, fotografii pe social media, reclame ale unor influenceri celebri din industrie etc.

Devii un influencer fara sa vrei, fara sa iti dai seama si apoi te imbogatesti. Trebuie doar sa fii activ pe retelele de socializare, sa postezi zilnic ce mananci, cu ce esti imbracat, de unde ai cumparat hainele si pantofii si sa folosesti neaparat hastag sau semnul # (diez) astfel incat sa fii sigur ca urmaritorii tai vor da click pe hastag si ulterior vor achizitiona tricoul sau pantalonii purtati de tine in ziua respectiva. Prin aceasta metoda se promoveaza in mediul on line moda, produsele si astfel vedetele sunt abordate si rugate sa promoveze diverse obiecte, servicii sau tinute vestimentare.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu