Noutăți din mediul online

duminică, noiembrie 11, 2012 12:04
Posted in category IT

www.alexa.comCum cititorii acestui site sunt oameni inteligenți și, probabil, foarte ocupați, o selecție a unor evenimente din ultima perioadă, prezente în mediul online, nu ar strica. Înainte de asta, însă, vrea să știți că, la un moment dat, anumite parți ale acestui site vor fi disponibile doar celor înregistrați pe site. Așa încât vă puteți face rapid un cont, dacă deja nu-l aveți. Acum să trecem la treabă cu noutățile promise.

Ce schimbări s-au mai produs în clasamentul site-urilor, așa cum sunt prezentate de https://www.alexa.com/. Față de clasamentul din mai 2011, pe Terra (web) nu sunt modificări în privința primelor trei locuri.

Cel mai accesat site pe web rămâne Google.com, pe locul doi fiind Facebook.com, iar pe trei YouTube.com.

În clasamentul pe țări, în România sunt ceva modificări, primele trei locuri fiind: trece pe primul loc Facebook.com, coboară pe locul doi Google.com, urcă pe locul trei (de pe locul patru acum un an) YouTube.com.

Cel mai accesat blog din România, locul 94 în clasamentul site-urilor din România, Zoso.ro schimbă din regulile accesului pe site. Astfel, anumite postări de pe site-ul respectiv pot fi văzute numai dacă plătiți un abonament lunar 3€. O fi mult, o fi puțin? Doar Vali Petcu știe cum se fac banii. Al doilea cel mai accesat blog din România (locul 107 în clasamentul site-urilor din România), Arhiblog.ro, are un alt mod de a face banii: cu doar 4€ plătiți lunar devii ‘comentator premium’ și ai ocazia să-ți promovezi site-ul personal. Doar și tătarii din România trebuie să mănânce ceva. Ceva bun, evident.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Noutăți din mediul online”

 1. Uscăturile clerului ortodox din România | A șaptea dimensiune says:

  iulie 8th, 2016 at 16:13

  […] Noutăți din mediul online […]

 2. Cum va arăta noua Constituție a României sub USL | A șaptea dimensiune says:

  iulie 8th, 2016 at 17:04

  […] Noutăți din mediul online […]

 3. Firefox nu uită și nu iartă! | A șaptea dimensiune says:

  august 16th, 2016 at 16:01

  […] Noutăți din mediul online […]

 4. Firefox nu uită și nu iartă! | A șaptea dimensiune says:

  august 16th, 2016 at 16:01

  […] Noutăți din mediul online […]

Adauga un comentariu