O poliță RCA/CASCO ieftină, pentru siguranța și liniștea ta

luni, mai 20, 2013 18:18
Posted in category Diverse

CascoUnul din cei mai importanți jucători, de pe piața de asigurări online din România, este compania Pintilie Broker de Asigurare (PBA). Dacă dorești o asigurare casco de care să fii mulțumit și care să-ți ofere un echilibru perfect între preț și calitate, accesează link-ul anterior și vei găsi ceea ce cauți.

Tot acolo găsești și un calculator special prin intermediul căruia afli în doar 3 minute cât te costă polița Casco. De asemenea, mai găsești și calculator RCA, cel care te poate ajuta să economisești peste 30% din prețul asigurării. Cele peste 90.000 de polițe RCA încheiate în ultimul an sunt un argument în plus pentru a alege echipa PBA. O echipă profesionistă, formată din oameni tineri, care știu ce înseamnă un client mulțumit.

Dacă sunteți proprietarul unei mașini marca Dacia sau a altei mărci de mașină, rca-ieftin.ro este soluția pentru a avea o asigurare Casco și o asigurare RCA de calitate. De ce să irosiți banii atunci când, printr-un simplu click, puteți face economii în bugetul familiei dumneavoastră? Pașii ce trebuie parcurși sunt simpli: comparați tarifele, completați formularul cu datele mașinii, primiți polița. Aceasta va fi livrată de un agent al unei firme de curierat, la adresa și la ora stabilită de dumneavoastră. Ce poate fi mai simplu! Livrarea poliței se face gratuit, la domiciliu. Pentru eventuale lămuriri suplimentare, există posibilitatea unui contact online prin email sau messenger, precum și telefonic. Puteți comanda și telefonic polița, cu un simplu click, urmând ca reprezentanții firmei să vă apeleze pentru stabilirea detaliilor.

Tot pe rca-ieftin.ro aveți toate informațiile necesare despre importanța poliței de asigurare, fie RCA sau Casco: ce riscuri sunt acoperite de o asigurare Casco, de ce este nevoie de asigurări Casco, ce fel de clauze speciale pot fi adăugate la ofertele Casco, cine poate încheia o asigurare Casco, ce excluderi există în cazul unei polițe Casco. Legat de polița RCA, tot pe site găsiți 7 motive de a folosi rca-ieftin.ro: nu există adaos comercial; poți face plata când primești polița RCA; livrare gratuită în 3 ore în București și în maxim 72 de ore oriunde în țară; primești polița prin e-mail, la plata online, și o poți printa și folosi până când primești RCA-ul original; nu mai trebuie să cauți loc de parcare, deoarece comanzi online, iar polița vine acasă; mai mult de 200.000 de clienți au folosit rca-ieftin.ro; nu trebuie să mai introduci datele data viitoare, tariful se calculează automat pe baza seriei de șasiu.

Așadar aveți toate motivele să folosiți rca-ieftin.ro pentru achiziționarea poliței RCA sau poliței Casco. În acest fel, vă puteți bucura în siguranță de dotările mașinii dumneavoastră.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu