pariurisportive.com, pariuri online pe evenimente sportive pentru tine

marți, septembrie 23, 2014 15:56
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎn acest material, vom vorbi despre un loc virtual unde puteți (re)descoperi lumea pariurilor sportive. Pentru cei neinițiați în tainele acestui univers, există o secțiune unde puteți învăța cum să jucați la pariuri sportive. Iată și link-ul: www.pariurisportive.com. Ce categorii cuprinde site-ul de la legătura anterioară? Există mai multe secțiuni, fiecare fiind de un interes aparte. “Scoruri live la fotbal” ar fi o primă categorie, iar acolo găsiți, evident, toate scorurile meciurilor la care ați pariat. “Clasamente și rezultate fotbal” este secțiunea unde găsiți clasamentul, ultimele rezultate și meciurile viitoare din campionatele de fotbal importante: România, Spania, Anglia, Italia, Germania, Franța, Olanda, Portugalia, Rusia, Turcia, Belgia, Moldova. “Cote pariuri sportive” este o altă secțiune a site-ului, iar aici găsiți cotele anumitor echipe, pentru a vă face o idee despre cum veți paria. Secțiunea “Pariuri pe mobil” face exact ce spune: “Fie ca ai un telefon mobil cu un sistem de operare Android, SymbianOS, Windows Mobile ori ai un iPhone, BlackBerry sau iPad ori alta tableta, noi te ajutam cu datele necesare pentru a juca la pariuri sportive pe Internet.”

O altă secțiune este intitulată “Tipuri de pariuri”, iar aici aveți descrierea detaliată a tipurilor de pariuri sportive. Găsiți informații despre următoarele tipuri de pariuri sportive: handicap asiatic, yankee, acumulator, număr de goluri, pe seturi, time cast, trixie, aphabet, canadian, goliath, patent, heinz si super heinz. De exemplu,” un pariu timecast inseamna sa pariezi care echipa va inscrie prima si in ce perioada se va intampla acest lucru. Mai precis, intervalul orar in care se va inscrie”. Informații despre alte tipuri de pariuri găsiți pe site (click pe link-ul anterior).

Pariurile Unibet sunt descrise într-o altă secțiune a site-ului. Puteți citi despre cum se pariază la Unibet, cum se depun banii, cum se retrage câștigul, avantaje și dezavantaje Unibet, bonusuri Unibet etc. Iată cam ce ar trebui să facem, la început, pentru a paria la Unibet. “Primul pas este sa accesati site-ul Unibet.com sau ro.unibet.com, pentru varianta in romana, dupa care sa selectati din partea dreapta sus a meniului optiunea inregistrare de langa intrebarea mai mult decat sugestiva „client nou?”. Pana aici nu sunt deci mari dificultati, daca aveti o conexiune la internet cat de cat buna in zece secunde maxim ati trecut la pasul urmator. Pasul al doilea reprezinta completarea formularului de inscriere, de mai jos. Numele, prenumele, o adresa de e-mail valida, data nasterii, sexul, tara din care sunteti, adresa( atentie mare aici, pentru ca adresa trebuie sa fie completa si corecta, altfel o sa aveti probleme mari la retrageri), un numar de telefon, limba, moneda, plus chestiuni de securitate, precum intrebare de siguranta si nu in ultimul rand numele de utilizator.”

Nu sunt uitate pariurile bet365. Iar dacă nu știți cum a apărut această casă de pariuri, iată câteva amănunte cel puțin interesante. “Bet365 Group Limited, este o companie privata infiintata in anul 2000 de Denise Coates, in orasul Stoke-on-Trent din centrul Angliei. In martie 2001 afacerea a fost lansata in mediul online si in putin timp a ajuns una din cele mai mari case de pariuri de pe piata virtuala. Pariurile sportive plasate in 2012 sunt estimate undeva la 12 miliarde GBP si cu o cifra de afaceri de 646 milioane GBP, din care 116.5 milioane GBP profit si 130 milioane GBP taxati de catre Guvernul Britanic. In prezent, bet365 lucreaza cu peste 2100 de salariati care satisfac nevoile a peste 7 milioane de clienti din 200 de tari.”

Site-ul conține și multe alte informații, pe care vă las plăcerea să le descoperiți. Un lucru este cert: folosiți acest pont dacă vreți informații complete despre pariurile online.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu