Periuțe de dinți moderne pentru igiena gurii tale

vineri, mai 9, 2014 15:59
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAzi vom vorbi despre periuțe de dinți. Se știe că o igienă corectă a gurii previne cariile dentare și, implicit, durerile aferente. Dacă vreți să vă igienizați în mod corect dinții, recomandarea de azi trebuie notată undeva. Am pentru voi o veste foarte bună. Au apărut periuțe de dinți care îngrijesc dinții și gingiile în mod complet. De exemplu, puteți încerca periute de dinti flex care plus, urmând legătura anterioară, cele care combină tehnologia sonică patentată și cele 5 moduri de periere (mai multe detalii găsiți pe site).

Sau poate doriți periuta de dinti electrica, cu nouă opțiuni unice de periere, un senzor de presiune intuitiv și tehnologie avansată a capului de periere (vedeți multe alte detalii la link-ul anterior).

Sau poate sunteți atrași de periute DiamondClean, cea care elimină de până la 7 ori mai mult tartru decât o periuţă de dinţi manuală, îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor în doar două săptămâni, Albeşte dinţii de peste 2 ori mai bine decât o periuţă de dinţi manuală etc. (toate detaliile le găsiți la legătura anterioară). Cronometrul de 2 minute al acestei periuţe de dinţi Philips Sonicare vă asigură timpul de periere recomandat de dentiştii profesionişti.

Așadar, dragii mei, avem azi posibilitatea unei igiene riguroase a dinților, o igienă care ne va aduce numai beneficii. Se știe că este mai ușor de prevenit decât de tratat, așa încât putem preveni integral probleme legate de dinții și măselele noastre dacă folosim tehnologia modernă, încorporată și în noile periuțe de dinți. Prețurile nu sunt mari, dar beneficiile pe termen lung sunt apreciabile.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu