Petrecere la tine acasa: 5 lucruri pe care sa le ai in vedere!

miercuri, septembrie 26, 2018 14:58
Posted in category Diverse

Sa organizezi un party pe cinste la tine acasa poate reprezenta o varianta care sa te scuteasca de foarte multe cheltuieli. Pe langa asta, distractia si voia buna sunt garantate, intrucat totul se desfasoara intr-un mediu primitor, unde nu exista ora de plecare si nici persoane care sa supravegheze totul indeaproape. Iata, deci, o idee buna, indiferent de ocazia pentru care vrei sa pui la cale petrecerea: zi de nastere sau, pur si simplu, o reuniune cu prietenii.

Ei bine, pentru a te convinge ca stii ce anume sa faci astfel incat sa nu lipseasca nimic de la intalnirea cu cei apropiati, mai jos, te vei putea pune in tema privind 5 detalii care pot face diferenta la party-ul pe care il organizezi.

Iata 5 aspecte pe care sa le ai in vedere la petrecere:

  • Petrecere la tine acasaTrebuie sa pregatesti o camera in care sa aveti spatiul necesar pentru a manca si dansa pana dimineata. Indiferent de dimensiunile locuintei tale, este indicat sa optezi pentru amenajarea mesei in stil suedez, pentru a castiga spatiu de desfasurare. Nu iti complica existenta cu prepararea unor feluri de mancare complicate, pe care sa nu le ai gata la timp. Este suficient sa comanzi pizza de aici https://www.foodvibe.ro/meniu/pizza pentru toata lumea. In acest fel, vei scapa de vesela pe care ar fi trebuit sa o cureti la finalul petrecerii. Un tips util: alege sortimente diverse de pizza, pentru a te asigura ca toata lumea va fi multumita.
  • Analizeaza camera in care ti-ai propus sa asezi bufetul suedez, dar si in care iti doresti sa se desfasoare toata actiunea. In situatia in care detii prea multe obiecte de decor ori piese de mobilier care pot fi transportate usor, ai putea sa eliberezi camera de tot ce ti se pare inutil si simplu de depozitat intr-o alta incapere. In acest fel, vei obtine spatiu care sa permita atat tie, cat si invitatilor, libertatea de a va desfasura in voie.
  • Nu pierde din vedere faptul ca exista posibilitatea ca unii dintre prietenii tai sa urmeze un regim alimentar ori sa fie vegetarieni. Pentru acestia comanda salate de la FoodVibe, extrem de gustoase, cu care, mai mult ca sigur, nu vei da gres. Astfel, pentru pretentiosii care nu vor sa manance pizza, le oferi alternativa de a incerca salatele de la FoodVibe. De asemenea, nu uita de bauturi!
  • Petrecere la tine acasaIn mod evident, trebuie sa te ocupi cu cel putin o zi inainte de petrecere de realizarea unui cd ori a unui stick cu muzica. Fara indoiala, printre invitati exista si persoane cu gusturi muzicale diferite de ale tale, insa incearca sa satisfaci pretentiile fiecaruia si sa alegi piese menite sa fie pe placul tuturor. Astfel petrecerea va fi una reusita.
  • Pentru ca nu v-ati mai vazut de ceva vreme, probabil ca veti avea suficiente subiecte de discutie de abordat. Insa intotdeauna este bine sa ai la indemana un plan B, pentru a-l pune in aplicare in cazul in care consideri ca ati epuizat toate povestile. Nu vei da gres daca alegi 2-3 jocuri de societate. Eventual, ai putea propune prietenilor sa se ocupe de acest lucru.

Tine cont de cele de mai sus daca vrei ca party-ul sa fie unul reusit. Daca totul va fi exact cum ai planuit, mai mult ca sigur veti dori sa repetati experienta!

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu