Piese auto originale pentru maşina ta

vineri, februarie 26, 2021 8:59
Posted in category Diverse

piesenoi.roPeriodic, la o maşină, mai trebuie înlocuite una, alta. Această înlocuire se face de către proprietarul maşinii, dacă se pricepe, sau de către mecanicul auto, varianta mai sigură a rezolvării problemei. Dar unde putem comanda piese auto originale? Păi, una dintre variante ar fi piesenoi.ro, magazin online de piese auto pe care l-am descoperit recent.

Să ştiţi că acolo găsiţi de toate. Este o varietate de piese auto pe care n-am întâlnit-o în altă parte. Mai mult, sunt piese auto originale, adică nu trebuie să staţi cu teama că ar putea fi contrafăcute şi veţi avea probleme vreodată la maşină din cauza acestor înlocuiri de piese auto.

Practic, nu există model de maşină la care să nu găsiţi piese auto originale. Inclusiv Tesla, Smart, Lancia, Hummer, Rolls-Royce, Lexus, Tata. Şi mai mult, găsiţi şi piese pentru autocamioane şi motociclete. Ce s-o mai lungim cu argumentaţia, din moment ce adevărul evident este următorul: cineva care-şi doreşte să găsească orice model de piese auto trebuie să devină un client, chiar fidel, al magazinului online piesenoi.ro.

Chiar vă recomand să sugeraţi mecanicului vostru auto acest magazin online, având siguranţa că piesele pe care vi le pune la maşină sunt în regulă. Cei care au trecut prin tot soiul de întâmplări cu maşina ştiu despre ce vorbesc. Iar pentru ceilalţi, mai puţin trecuţi prin viaţa de şofer, amator sau profesionist, din România am să povestesc următoarea întâmplare trăită de mine.

În urmă cu vreo doi ani, eram cu maşina, era prin ianuarie, zăpadă pe şosea, ca de obicei în România, şi circulam regulamentar. Sunt lovit de o altă maşină, în parte laterală stânga, masină care frânează pe zăpadă şi ceva polei, deşi şoferul celeilalte maşini era profesionist şi eu amator, şi alunecă pe contrasens exact în momentul în care treceam pe lângă respectivul şofer, care avea maşină parcată în faţă şi era obligat să reducă viteza, fiind şi în curbă.

Nu am păţit nimic, dar ajung cu maşina în service. După ce aştept câteva săptămâni să-mi vireze banii compania la care avea RCA-ul respectivul şofer, îmi ridic maşina reparătă, chipurile, de cei de acolo. Ca orice românaşi amatori de chilipiruri, cei de la atelierul auto au făcut nişte înlocuiri de piese folosind produse contrafăcute, luate de pe coclauri, deşi în documente le-au trecut ca noi, aşa încât a trebuit să revin la alt atelier auto, acolo unde, într-adevăr, mi s-au pus piese originale la maşină.

Siguranţa la volan depinde de mulţi factori, de la educaţia (de multe ori precară) a celorlalţi participanţi la trafic şi până la piesele auto pe care le schimbăm la maşină. Iar dacă educaţia celorlalţi şoferi n-o putem schimba (aici ar trenui să intervină legile şi autorităţile), putem fi însă atenţi la ce piese înlocuim la propria maşină. De aceea merită să reţinem piesenoi.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu