Piese de cea mai buna calitate pentru masina ta, de la Dezmembrari Lilieci!

miercuri, iunie 26, 2019 15:45
Posted in category Diverse

Cutie vitezaNu exista posesor de autoturism care sa nu fi fost nevoit sa inlocuiasca anumite piese la masina, in special daca discutam despre o masina mai veche.

Un mare dezavantaj in cazul masinilor care au deja o varsta, este reprezentat de preturile pieselor noi, care evident ca sunt destul de mari, in principiu la fel ca in momentul fabricarii modelului respectiv.

In general piesele noi si de origine au un pret destul de ridicat, iar piesele after market sunt de proasta calitate asa ca exista riscul ca acestea sa cedeze dupa un numar foarte mic de km.

In cele mai multe situatii, bugetul nu ne este de prea mare folos in special cand este vorba despre o masina mai veche care se defecteza des si care necesita reparatii costisitoare, asa ca varianta cea mai avantajoasa ramane sa apelam la un parc de dezmembrari auto autorizat.

Problema cu adevarat enervanta, este atunci cand masina de care avem nevoie zilnic pentru a ne deplasa la munca sau sa facem diverse activitati se strica, iar repunerea acesteia in circultie este imposibila datorita defectiunilor.

In functie de gravitatea problemei, putem apela sau nu, la o firma care se ocupa cu dezmembrarile auto, deoarece exista foarte multe piese sau componente ce se pot utiliza chiar daca sunt de provenienta de pe masinile din dezmembrari.

Daca sunteti in cautarea unor piese auto second hand care chiar sa merite investitia, este necesar ca in momentul in care v-ati decis sa apelati la serviciile de dezmembrari, sa fiti cu bagare de seama, astfel incat sa puteti fi siguri ca piesele sau componentele ce urmeaza sa le achizitionati, sunt de cea mai buna calitate, inca in stare de functionare si utilizabile.

Firmele de dezmembrari care se respecta ofera garantie pentru piesele vandute. Acest lucru este foarte important, intrucat fiind o piesa second-hand, aceasta poate ceda oricand, iar garantia nu strica niciodata, mai ales ca diferenta este extrem de mica, de ordinul catorva lei.

Piese auto second hand de calitate pot fi achizitionate de la dezmembrari Lilieci, acesta fiind un parc autorizat R.A.R. ce comercializeaza piese si componente de cea mai buna calitate, ce sunt atent verificate de catre o echipa de mecanici inainte de a fi vandute clientilor.

Pentru piesele ce provin din dezmembrari exista doua avantaje extrem de importante comparativ cu piesele noi: in cazul celor de caroserie, veti putea economisii bani avand posibilitatea de a gasi componenta vopsita direct in culoarea masinii tale, iar in cazul altor piese, cum ar fi faruri, jante, elemente interioare, elemente de mecanica, electrica si altele, piesele din dezmembrari vor fi OEM, adica originale, de fabrica. Asta, in timp ce majoritatea din piesele noi de pe piata la acelasi pret sunt produse aftermarket de o calitate inferioara.

Cele mai mari avantaje vin atunci cand ne gandim la economia facuta, deoarece in cazul in care veti gasi parti ale caroseriei ce sunt vopsite precum masina, nu vor mai exista cheltuieli suplimentare, astfel ca singurul lucru care va ramane de facut, fiint montarea.

Atunci cand cautati piese auto din dezmembrari, pentru a putea avea o garantie care sa ateste faptul ca piesele sunt bune si exista posibilitatea de inlocuire in cazul in care exista defecte, trebuie sa va asigurati ca apelati la un parc de dezmembrari autorizat, care ofera chitanta, factura si bineinteles garantie, precum dezmembrari Lilieci.

De regula, daca veti avea grija din acest punct de vedere si veti apela la un comerciant serios cu acte in regula, nu veti intampina nici un fel de problema, deoarece acesta nu isi va permite riscul de a presta servicii proaste calitativ, dorind fidelizarea clientilor.

In plus, pe langa faptul ca ati putea pierde din punct de vedere financiar achizitionand de la un vanzator neserios, in principal este vorba despre siguranta traficului rutier, deoarece aceasta poate fi compromisa de un autoturism care nu a fost reparat corespunzator si cu piese nu neaparat noi, dar cu piese care sa poata fi inca in stare buna de functionare.

Este necesar sa alegeti cu mare atentie ce si de unde urmeaza sa achizitionati si cu siguranta veti cumpara produse bune calitativ si la preturi foarte accesibile. Pentru piese auto second hand alegeti cu toata increderea dezmembrari Lilieci si cu siguranta nu veti regreta.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu