pompe-submersibile.com.ro, daca esti interesat de pompe submersibile

duminică, mai 24, 2015 15:00
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniMai devreme sau mai târziu, fiecare dintre noi s-ar putea să aibă nevoie de pompe submersibile. Dacă și tu te numeri printre cei interesați de pompe submersibile, viziteaza acest link. Iată câteva exemple de produse pe care le puteți comanda online la legătura anterioară:

 1. Hidrofoare aspiratie 9 m
  • De exemplu: hidrofor aspiratie 9 metri Cadoppi Cjn 100M/24 P=1100W h=42 m debit 4800 litri-minut se utilizeaza pentru sisteme de alimentare cu apa care absorb apa din fantani, rezervoare tampon, puturi ori dintr-o retea locala de alimentare cu apa. Este compus din pompa automorsanta de suprafata din fonta, vas expansiune de 24 litri, presostat, manometru, racord cu 5 cai, racord antivibrant cu filet de 1„. Acest tip de automorsare permite hidroforului sa aspire apa chiar daca sistemul de absortie are bule de aer sau pierderi.
 2. Hidrofoare aspiratie 30 m
  • De exemplu: Hidrofor cu ejector aspiratie 30 metri Jetd 150 cu vas de 44 litri P=1500W h=40 debit 3600 litri-minut se utilizeaza pentru sisteme de alimentare cu apa care absorb apa din fantani si puturi. Este compus din pompa automorsanta de suprafata din fonta, vas expansiune de 44 litri model orizontal, presostat, manometru, racord cu 5 cai, racord antivibrant cu filet de 1„ si ejector.
 3. Accesorii automatizări pompe
  • De exemplu: kit prelungire cablu electric pompa submersibila
 4. Pompe hidrofor 9 m
  • De exemplu: pompa hidrofor autoamorsanta Saer M600A ce este folosita pentru necesarul de apa potabila a gospodariilor precum si in alte scopuri cum ar fi udare, scoatere apa din puturi, fantani ori vas tampon. Carcasa pompei este din inox.
 5. Pompe hidrofor 30 m
  • De exemplu: pompa apa cu ejector Jetd 150 P=1500W h=49 debit 3600 litri-ora, are ca domeniu de utilizare alimentare cu apa din puturi sau fantani de la maxim 30 metri adancime.
 6. Pompe submersibile ape curate in regim hidrofor
  • De exemplu: pompa submersibila de adancime Jar5 S 34-8 pentru puturi cu diametru minim de 125 mm. Dubla etansare mecanica a motorului doua presetupe cu camera de ulei. Adecvata pentru alimentarea cu apa a diversilor consumatori:uz casnic, gradinarit ,irigat ori umplerea rezervoarelor cu apa. Poate fi folosita la cresterea presiunii in diferite sisteme sau instalatii. Golire sau umplerea rezervoarelor de apa.
 7. Pompe submersibile ape murdare
  • De exemplu: pompa cu flotor vertical Verty Go 300 este destinata pentru ape murdare, ideala pentru ridicarea apei din garaje, pivnite si pasaje subterane. Se utilizeaza la pomparea de lichide poluate cu substante biologice, lichide cu corpuri fibroase (maxim 3mm) lichide cu resturi animale, lichide spumoase, lichide cu suspensii uleioase. Acest tip de pompa este foarte buna pentru locurile unde sunt foarte inguste deoarece are flotor vertical si dimensiuni reduse.
 8. Vase expansiune butelie hidrofor
  • De exemplu: Vas hidrofor 100 litri vertical cu membrana inclusa interschimbabila. Acest vas se foloseste in sisteme de pompare apa (hidrofoare, pompe submersibile).

Așadar, dragii mosului, puteți alege exact tipul de pompa submersibilă de care aveți nevoie sau alte produse înrudite. Toate sunt de calitate si la prețuri avantajoase.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu