Pompe submersibile din inox pentru ape curate

miercuri, octombrie 23, 2013 17:06
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă sunteți interesați de pompe submersibile, la un preț mic, acestea se găsesc într-un singur magazin online: www.pompe-submersibile.com.ro. Accesând link-ul anterior, veți intra pe site-ul unui magazin online unde puteți comanda pompe submersibile din inox sau plastic de calitate, la prețuri avantajoase. Astfel, în categoria pompe submersibile ape curate există o varietate de produse la prețuri mici. De exemplu, pompa submersibilă cu șurub ‘Economy X70’ se poate achiziționa la prețul de 310 lei (RON), având următoarele caracteristici: putere motor absorbită: 750 W, putere nominală: 500 W, debit maxim de apă: 1,5 m3/h, înălțimea maximă de pompare: 70 m, presiunea maximă la punctul 0: 6,5 bari, cablu inclus: 10 m, garanție: 2 ani etc. Celelalte caracteristici le găsiți pe site.

Dacă aveți întrebări despre produse sau despre comandă, pe site există și o pagină de contact, acolo unde găsiți toate informațiile de care aveți nevoie: programul de lucru, adresa, numerele de telefon și fax, numărul de cont și un formular online ce poate fi folosit pentru a adresa respectivele întrebări. Valoarea minimă a unei comenzi este de 100 lei (RON), iar livrarea se face în funcție de opțiunea clientului, de la depozitul firmei sau prin serviciu de curierat rapid. Plata se poate face în numerar la sediul firmei sau prin virament bancar (ordin de plată), caz în care livrarea produselor se face numai după intrarea întregii sume în contul firmei de la care comandăm produsele. Plata se mai poate face și prin ramburs, la primirea produselor. În acest caz, se va plăti 13,5 lei + 1% din valoarea produselor comandate, pentru cei din afara Bucureștiului. Pentru livrările în București, nu se percep taxe de transport. Pe site mai găsiți și alte produse ce pot fi achiziționate, dacă sunteți interesat de ele. Astfel, puteți vedea și comanda: hidrofoare adâncime 9 m , hidrofoare adâncime 30 m, pompe ape murdare, automatizări și accesorii pompe, furtunuri și accesorii pentru grădină, pompe recirculare, vas expansiune hidrofor, accesorii rezervoare hidrofor, grupuri de pompare ape curate, rezervoare apă potabilă, capace fontă, capace compozit, sifoane, surse neîntreruptibile centrale termice. Site-ul are și filtre pentru căutarea avansată, cu ajutorul cărora puteți căuta un produs după: categorie, producător sau preț. Dacă doriți să evitați repetițiile, vă puteți crea un cont cu ajutorul căruia puteți comanda mai rapid tot ce vă doriți.

De ce să irosim timpul, prețios și care înseamnă bani, căutând prin tot felul de locuri pompe submersibile pentru ape curate, dacă putem comanda cu ușurință folosind legăturile de mai sus. Produsele sunt la prețuri de producător, însoțite fiind de factură și certificat de garanție, iar calitatea lor este o certitudine. Dacă încă nu aveți adresa notată în agenda dumneavoastră, ar trebui să includeți cele două link-uri de mai sus printre informațiile importante pentru confortul și propsperitatea familiei dumneavoastră.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu