PremiaMob, mobila bucatarie la cel mai bun pret

joi, noiembrie 3, 2016 20:24
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎn ultima perioadă, simt nevoia să mai schimb ceva prin casă. Cum banii bugetarilor nu sunt foarte mulți, o analiză financiară a bugetului propriu m-a condus la ideea că nu-i bine deloc să mă întind la cheltuieli însemnate, ci doar să mă limitez la un minim necesar. Și ce poți cumpăra cu o sumă nu prea mare de bani? O mobila bucatarie la un preț accesibil nu este chiar o opțiune rea. Ba dimpotrivă, uitându-mă la oferta PremiaMob, am realizat că poți avea o mobilă de bucătărie de ultimă generație la un preț mic, adică numai bun pentru un bugetar ca mine.

Și tot uitându-mă pe site, mi-a căzut privirea peste Mobila Bucatarie Amanda 2260 la numai 1316 lei, TVA inclus. Lungimea setului este de 2,6 metri, are grosimea blatului de 2,8 cm, fronturi acționate cu pistoane cu gaz etc. Livrarea este gratuită (pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei), se face în cel mult 30 de zile de la plasarea comenzii, iar mobila este livrată la adresa menționată de cumpărător.

Cei care sunt dispuși să plătească mai mult pentru o mobila bucatarie pot comanda, de exemplu, Mobila Bucatarie Emma 200, la prețul de 2323 lei, TVA inclus. Lungimea setului este de 2 m, are grosimea blatului de 2,8 cm, picioare reglabile, mânere metalice, balamale cu închidere automată, fronturi cu luciu ridicat sunt caracteristici ce fac din acest model de mobilă pentru bucătărie o opțiune de luat în seamă.

Un alt model ce mi-a atras atenția este Mobila Bucatarie Sara 260, la prețul de 2623 lei, TVA inclus. Lungimea setului este de 2,6 m, are grosimea blatului de 2,8 cm, fronturi din MDF acoperite cu folie PVC superlucios, fronturi acționate cu pistoane cu gaz, sertare cu cutie metalică etc.

Pentru cei interesați, iată și datele de contact.
Showroom Silvarom Baia Mare, Bd. Independenței, nr. 64, Baia Mare, Maramureș.
Telefon fix: 0262 349 144
Telefon mobil: 0748 119 453
Programul de lucru este: Luni – Vineri: 8 – 19, Sâmbătă: 10 – 15.

Cred că este cel mai bun magazin online de mobilă bucătărie, așa încât am alocat niște baiți în memorie pentru a reține numele firmei și a comanda, în cel mai scurt timp, un model de mobila bucatarie.

Poate știți, poate nu, dar există o întreagă literatură despre modul cum trebuie aleasă mobila pentru bucătărie. Se spune că bucătăria este inima fiecărui cămin și toți membrii familiei ajung, la un moment dat, în bucătărie. De aceea, amenajarea bucătariei și alegerea mobilierului trebuie făcută cu mare grijă, cu multă atenție la detalii, iar alegerea culorilor trebuie să fie inspirată. Esteticul și funcționalitatea să se îmbine armonios, să fie ceva spatiu și cât mai multă vizibilitate, să ne simțim cât mai confortabil atunci când ajungem la bucătărie, dintr-un motiv sau altul. Modelele de

Mobila Bucatarie PremiaMob

îndeplinesc toate condițiile pentru a avea o bucătărie modernă, în care să intrăm de fiecare dată cu plăcere. Nu poate fi alegere mai inspirată dacă ne-am hotărât să ne schimbăm mobila pentru bucătărie sau să alegem prima mobilă de bucătărie din viața noastră. Știți cum se spune: prima alegere nu se uită niciodată. Și fie că este prima, fie că nu, alegerea PremiaMob cu sigurața este o alegere fericita.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu