Prin țiganul Bercea Mondialu, Securitatea demonstrează că stăpânește România

marți, iulie 1, 2014 11:46

Opriti tiganizarea Romaniei!România nu este o democrație consolidată. România a fost și este guvernată de foștii securiști (ofițeri și turnători) și de fosta nomenclatură comunistă. Această situație se datorează, în principal, manipulării televiziunilor din România și golului din creierul ciobanului mioritic (de țigani nici nu mai vorbim). După peste 20 de ani petrecuți în școlile din județul Botoșani, nu am auzit niciun (de)formator de generații îngrijorat de securiștii care conduc România. Între ciobanul cu 7 clase (sau chiar mai puține) și profesorul (e un fel de-a spune, mulți au ajuns în învățământ deoarece nu aveau alternative sau nu erau buni la nimic) de pe aici nu există deosebire atunci când vine vorba de făcut apologia dictaturii comuniste sau de condamnat crimele securiștilor.

Pentru a înțelege ciobanul analfabet din nordul Moldovei, trebuie să locuiești o perioadă cu el (nu poți cunoaște pe cineva discutând 2 minute). Acești nostalgici ai comunismului, de care profită din plin securiștii pentru a fura (au deja averi imense, adevărate imperii) sunt de-o răutate și de-o invidie ieșită din comun. Dacă ar fi după ei, cărțile ar fi arse, ca-n Evul Mediu întunecat, iar cei care contestă “binele” comunist ar fi împușcați fără judecată. Întunericul profund din mintea ciobanilor și țiganilor din România, plus a celor care trăind între ei se identifică cu modul lor de gândire, este așa de mare încât niciun argument, oricât ar fi de pertinent nu-i va convinge.

Cei tineri sunt la fel. Imaginați-vă că aici rămân, și își întemeiază familii, indivizi care nu știau nimic la terminarea celor 8 clase (dacă mai ajungeau să le termine), unii dintre ei nici măcar alfabetul sau tabla înmulțirii. Cum credeți că pot aceștia alege între modelul liberal și cel creștin-democrat? Cum credeți că pot aceștia înțelege suferințele celor uciși de comuniști, în condițiile în care comunismul este pentru ei paradisul pierdut. Ei sunt cei care, prin ignoranța și prostia lor, ne țin captivi pe noi toți în România unde stăpânește un Voiculescu, care și-a turnat rudele la Securitate, un Ponta, produsul sistemului securisto-comunist din România.

Iată, mai jos, un extras dintr-un material legat de Securitatea care stăpânește România.

Din spatele lui Bercea Mondialu rânjeşte Securitatea

Un aspect foarte important în tot acest scandal tenebros în care este implicat fratele preşedintelui României a scăpat nesesizat. Maeştrii păpuşari care îl manevrează pe Bercea sunt oameni ai Securităţii, fosta poliţie secretă comunistă.

Avocatul Pavel Abraham este cel care a adus la Antena 3 bucăţile din înregistrările video ale dialogului dintre Mircea Băsescu şi tiganul Bercea Mondialu. Fost şef peste poliţişti, Abraham a fost mai înainte un zelos şi disciplinat ofiţer de Securitate. A fost atât de apreciat încât în 1977, când avea gradul de locotenent-major, a primit medalia “Meritul Militar”, pentru ca mai apoi, în 1985, să fie avansat la gradul de maior de Securitate printr-un decret al lui Ceauşescu chiar de 23 august, Ziua Națională a RSR.

Antena 3, campioana mediatizării isterice a dosarului Mircea Băsescu, este controlată de Dan Voiculescu, ale cărui legături cu Securitatea sunt de notorietate publică. Turnător dovedit, se pare că Felix a avut de fapt un rol mult mai important pentru securişti, el fiind de fapt implicat prin Crescent în gestionarea unor afaceri externe ale fostei poliţii secrete. După 1990, banii securiştilor de la Crescent au dispărut brusc din conturi, iar Voiculescu a devenit un prosper om de afaceri. Se presupune că Voiculescu este de fapt puşculiţa Securităţii, omul care a păstrat, gestionat şi investit banii securiştilor. Una dintre afacerile de succes este trustul de presă Intact.

Indiscutabil, adevărul în cazul Mircea Băsescu-Bercea Mondialu va fi scos la lumină de justiţie, iar nu de spumegătorii de pe ecranele TV. Dar nu adevărul îi interesează pe securiştii Abraham şi Voiculescu. Ei şi restul securiştilor antrenaţi în şmenuirea statului urmăresc asiduu decredibilizarea şi vulnerabilizarea unui sistem care funcţionează şi destructurează eficient reţelele ce unesc justiţia, politica şi afacerile.

Bercea Mondialu este acum berbecele cu care este lovită puternic Justiţia. „Doamna Kovesi a luat bani. Livia Stanciu a luat bani din banii ăştia”, a urlat interlopul. Berbecii de la Antena 3 a securistului Voiculescu s-au repezit şi ei după Bercea, amplificând izbiturile.

Acum nu mai e vorba doar de compromiterea lui Traian Băsescu, ci şi de murdărirea ultimelor simboluri ale rezistenţei în faţa borfaşilor barbari şi a stăpânilor acestora. Securitatea începe iar să rânjească, fisurarea redutei Justiţiei prezice revenirea epocii de aur, cea de jaf şi şpagă.

Citeste si articolele

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu