Reparatii electromotoare BMW

joi, decembrie 1, 2016 12:19
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă aveți o mașină BMW și, din păcate, electromotorul mașinii pare a avea probleme, soluția cea mai bună este să apelați la o echipă de profesioniști în reparatii electromotoare BMW. Aceștia pot repara orice model de electromotor folosit pentru autoturismele BMW. Mai mult, este oferită garanție pentru lucrările efectuate: 12 luni pentru persoane fizice și 6 luni pentru persoanele juridice sau pentru cei care folosesc mașinile în activități de taximetrie.

Ce este și cum funcționează un electromotor auto

Pentru noi, cei care am trecut pe la cursul de fizică din liceu, noțiunea de electromotor nu ar trebui să ne fie chiar străină. Ce este electromotorul? Păi, este un motor electric de curent continuu, alimentat de bateria mașinii (generatorul), care acționează, prin intermediul unui cuplaj mecanic, volanta motorului termic. Ce este volanta? Roată, de obicei foarte grea, montată pe arborele motor al unor mașini cu piston, care servește ca element de reglare a mișcării și de uniformizare a turației (zice și DEX-ul). Electromotorul auto, numit și demaror, este format din: carcasă, stator,rotor, suport perii, solenoid de cuplare, ansamblu pinion de angrenare, cuplaj unisens și arc de revenire. Pentru pornirea motorului, electromotorul se cuplează cu roata dinţată poziţionată pe volanta motorului prin intermediul unui pinion. Angrenarea dintre pinionului demarorului şi coroana dinţată a volantei nu este permanentă, ci are loc doar în momentul pornirii. În cazul unui electromotor defect sau a unei baterii consumate, mașina nu va porni. Așadar, electromotorul este o componentă principală a sistemului de pornire al autovehiculului și trebuie să avem mare grijă ca acesta să funcționeze normal.

Electromotorul mașinii voastre BMW are probleme? Dacă da, nu mai pierdeți vremea, specialiștii în reparatii electromotoare BMW vă așteaptă.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu