Risti sa faci singur o inlocuire display Samsung S7? Eu nu ti-as recomanda!

marți, decembrie 13, 2016 10:48
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDaca esti fericitul posesor al unui Samsung Galaxy S7, cu siguranta esti foarte multumit si ai foarte mare grija de pretiosul gadget. Inevitabil se mai intampla insa si accidente, si poti avea nevoie de o inlocuire display Samsung S7. Intrebarea mea e urmatoarea: il repari singur sau il duci la un service?

Reparatii acasa vs reparatii in service

Imi place sa mesteresc – dintotdeauna mi-a placut – dar am ajuns singur la concluzia ca daca vine vorba de o inlocuire display trebuie sa las asta in seama profesionistilor.

Imi amintesc si acum cum schimbam acumulatori, camere foto, microfoane sau casti la telefoane clasice, de la marci precum Nokia, Siemens, Alcatel, Sagem sau altele – asta pe vremea cand chiar o camera foto la telefonul mobil era ceva ce nu avea nimeni. Alte “reparatii” uzuale erau inlocuirile de carcasa, insa in prezent nu mai e totul chiar atat de simplu.

Dupa ce am scapat noua mea achizitie pe gresie, i s-a spart display-ul. Va inchipuiti ce fericit eram: aveam telefonul de 2 zile, dadusem pe el o gramada de bani si acum avea display-ul spart. Mai facusem o inlocuire de display la un alt smartphone acum 1 an, si mi-am spus ca nu poate fi foarte greu sa faci o inlocuire display Samsung S7. Nimic mai departe de adevar!

Unde am gasit service-ul gsm ideal

Recomand inca o data: lasa treaba asta in seama specialistilor! Link-ul de mai sus te va duce direct la serviciul de inlocuire display pentru Samsung Galaxy S7 oferit de profesionistii Glassgsm.

Inlocuire display Samsung S7

Dupa tentativa mea esuata de inlocuire a display-ului – l-am spart si pe cel pe care il comandasem de la producator, incercand sa il schimb singur – am facut cateva cautari online. Trebuia sa gasesc un service la care sa stiu sigur ca aceasta reparatie va fi facuta cum trebuie.

Din cateva click-uri am ajuns pe pagina Glassgsm.ro, unde am gasit nu doar reparatia de inlocuire display Samsung S7 de care aveam nevoie, ci si multe altele: inlocuire rama, inlocuire buton home, inlocuire camera, inlocuire capac spate, camera frontala, acumulator, senzor, antena Wi-Fi, vibratie si multe altele.

Mergeam si eu inainte pe principiul ca poti economisi niste bani facand anumite reparatii singur, dar in acest caz nu se aplica. Indiferent daca este vorba de un defect din fabrica sau de unul cauzat de neatentie, cel mai bine este sa apelezi la cineva care are experienta in astfel de reparatii.

Spre surprinderea mea – pentru ca am mai dus telefoane la reparat in alte service-uri si nu am fost multumit – cei de la Glassgsm nu au facut absolut nimic pana nu au avut acordul meu. Au realizat initial o diagnoza completa a telefonului, mi-au spus care sunt costurile, pentru ca abia apoi sa se apuce de treaba. Urmatoarea zi aveam si telefonul ca nou!

Stiu ca romanul zice ca e priceput la toate. Totusi, daca vine vorba de inlocuire display Samsung S7 sau oricare alt model de smartphone de ultima generatie, putini pot realiza operatiunea precum cei dintr-un service specializat. Datorita tuturor acestor motive recomand Glassgsm.

Glassgsm

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu