Rolul jucariilor sexuale in viata de cuplu

miercuri, iunie 26, 2019 11:50
Posted in category Diverse

Jucarii eroticePutine dintre cuplurile de astazi abordeaza cel putin o data in viata de cuplu notiunea de jucarii sexuale. Desi traim in secolul vitezei, al tehnologiei si al implinirii de sine, notiunea de sex shop inca este privita cu aceeasi reticenta ca in ultimii 20 ani.

Aceste jucarii sexuale nu ar fi aparut daca nu ar fi fost cerere de piata. Nimeni nu va concepe o afacere inainte de a analiza cerintele pietei, pentru ca sunt foarte multe costuri si demersuri in crearea unui astfel de magazin, costuri ce se dubleaza sau chiar se tripleaza pe parcursul implementarii afacerii si al dezvoltarii pe piata de lucruri noi.

Unii creeaza un tipar total gresit despre cei care folosesc astfel de jucarii sexuale, mai ales in ceea ce priveste viata intima, de cuplu. Auzisem in urma cu cateva zile cum ca o colega si-ar fi comandat cateva produse dintr-un astfel de magazin online cu accesorii si jucarii sexuale. Fiind la zeci de kilometri de casa, si-a rugat parintii sa ridice comanda plasata pe site si expediata in mod discret prin intermediul serviciului de curierat rapid. Si, cum unii parinti sunt mai curiosi vizavi de lucrurile pe care le fac si le aleg copiii, tatal ei a descoperit ca in pachet se aflau nu mai mult de doua vibratoare si cativa lubrifianti. Nu au incetat sa apara iluziile, cum ca nu ar fi satisfacuta de partener. Culmea ironiei este ca cei doi au ales impreuna astfel de jucarii sexuale, pentru a condimenta relatia lor din dormitor.

Ei bine, ca punct personal de vedere, ce-I in dormitor, ramane in dormitor. Si, cu precadere, nu ar trebui sa plecam urechea la ceea ce spun ceilalti din jurul nostru.

In mod evident o astfel de jucarie sexuala nu inlocuieste un partener. Cel mult poate satisface anumite nevoi primare. Insa, in acelasi timp, jucariile si accesoriile sexuale au rolul de a condimenta viata de cuplu si de a transforma actul sexual intr-o placere pura. Sunt multe persoane care se plang de un preludiu prea lung sau prea scurt, fie insuficient de bun pentru a atinge culmile extazului. Poate fi un lucru neplacut si stanjenitor pentru ambii parteneri, iar disimularea unui act sexual doar pentru a nu-ti stanjeni partenerul este de prost gust. In viata sexuala trebuie sa existe increderea de zi cu zi si ambii parteneri trebuie sa fie impliniti din toate punctele de vedere. Fiecare act sexual este si trebuie sa fie memorabil si satisfacator pentru ambii, iar daca jucariile sexuale si accesoriile aferente te ajuta sa atingi punctul culminant, consider ca acestea sunt mai mult decat bine venite.

Jucariile sexuale au rolul de a aduce romantismul in viata de cuplu si de a schimba destinul tragic al unui moment erotic si plin de extax. In prezent exista o varietate destul de ridicata de astfel de articole erotice, atat pentru el, cat si pentru ea.

La Ollo.ro vei gasi accesorii si jucarii sexuale acreditate de catre sistemul american, produse din cele mai diverse si din materiale prietenoase.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu