Opriţi ţiganizarea României!

duminică, august 21, 2011 12:18
Posted in category Justitie, Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!Se pare că prezenţa noastră în Uniunea Europeană este mai mult simbolică, din moment ce atragem aproximativ 3% din fondurile UE. Şi aceasta deoarece românaşii puşi să facă proiecte viabile nu prea se descurcă, din ignoranţă sau din lene. Poate şi de aceea tot mai multe voci se arată indignate de prezenţa rromânilor în UE, ţara fiind adesea identificată cu locul de unde provin ţiganii care au speriat Vestul. Vinovat pentru toate acestea este, evident, Traian Băsescu.

Aceeaşi ţară, cu ‘specialişti’ de seamă în proiecte europene, poate fi analizată şi privind câteva ştiri recente.

O primă ştire este aceea în care o ‘brută K1’, cum aparea la o emisiune de ştiri, ucide un tânăr (23 de ani). Şi ucigaşul este în libertate! Wau, ce justiţie de căc…t avem! Omori un om, judecători de cacao, şi nu păţeşti nimic!? Dar procurorul lu’ peşte, care ar fi trebuit să lupte cu oboseala, ignoranţa proprie etc. pentru a obţine condamnarea ucigaşului ce ‘profesionist’ este! L-a durut în cot, probabil, de binele public. Iată adevăraţii ucigaşi ai României, cei care ucid încrederea şi speranţa în dreptate, în siguranţa publică din această ţară. (Mai multe despre acest caz găsiţi aici.) Vinovat este, evident, Traian Băsescu.

Tot în România, ţiganii fără Dumnezeu, legi, educaţie etc. fac orice. Într-o ţară de mamăligari (Corneliu Zelea Codreanu a fost o excepţie, care confirmă regula) ţiganii îşi pot spăla şi caii în mare. De ce nu? Avem legi, avem autorităţi, avem atitudine? Dar vrem respectul occidentalilor! Hă, hă, hă.

Trecem la altă ştire tot despre ţigăneli. Iată ce scrie un jurnalist după o vizită în România: „Am simţit că m-am întors cu 100 de ani în urmă. Era ca intr-o rulotă ţigănească”. Iar respectivul nu a vizitat sectorul lui Vanghelie, cum s-ar putea crede, ci Maramaureşul istoric. Mulţumim ProTV, ‘State de România’ are efectul scontat: după ceva ani vom fi toţi ţigani, prin ceea ce facem, vorbim sau ne prezentăm. Vinovat este, evident, Traian Băsescu.

Nu părăsim Maramureşul, chiar dacă trecem la urmatoarea ştire, deoarece, la Săpânţa, a apărut crucea pentru Adrian Severin. Iată şi textul de pe ea: Prost ca Geoană, trist ca Crin, am fost Adi Severin. Deşi nu păream eu genul, m-am luptat cu hidrogenul, că-i mai mult ca oxigenul. Dacă mai creştea în apă, ne duce ape toţi la groapă. Arivist cum sunt de fel, am ajuns şi la Briuxell. Cum am pus mâna pe clanţă, m-am dedat la consultanţă. Eu vroiam să mânc o pită, ei m-au încadrat la mită.

Şi încheiem cu o ştire tot despre ţigani, doar suntem în Rromânia. Un prezentator de la TVR a fost suspendat pentru ca a vorbit, într-o emisiune, despre ‘tras în venă’ şi ‘furat de portofele’ într-o discuţie despre spiritul olimpic din Ferentari. Cu alte cuvinte, dragi români, în ţara mea şi a voastră, ţiganii pot face orice, iar noi, cei supuşii terorii infracţionale ţigăneşti, nu putem nici să vorbim măcar despre astfel de lucruri.

Unde eşti tu, Corneliu Zelea Codreanu, să vezi ce urmaşi ‘vrednici’ ai în România, viitoarea Rromânia.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Opriţi ţiganizarea României!”

 1. Dan says:

  august 22nd, 2011 at 6:54

  Citesc cu stupoare … si nu-mi vine sa cred … parca ar fi un articol scris de mine … 
  In 50 de ani, Romania va avea un popor care in proportie de 50% va fi format din tigani ori din „corcituri” (corcituri intre romani si tigani) …
   Sudul Romaniei este deja plin de astfel de … „corcituri”, nu mai stii care este roman si care este tigan …

 2. Cornel Căruntu says:

  august 22nd, 2011 at 10:53

  Tot ce s-a intamplat in ultimii 20 de ani, mai ales in privinta acceptarii nonvalorilor, va fi foarte greu de contracarat. Daca nu chiar imposibil.

 3. adi says:

  august 23rd, 2011 at 11:42

  ne meritam soarta. ne-au pus genunchiul pe git. asa se intimpla daca avem conducatorii pe care ii avem

 4. Republica România sau Teritoriul Fărădelegii | A șaptea dimensiune says:

  iunie 26th, 2016 at 20:50

  […] Opriti tiganizarea Romaniei […]

 5. Câţi atei sunt în România | A șaptea dimensiune says:

  iunie 30th, 2016 at 9:01

  […] Opriti tiganizarea Romaniei […]

 6. Primele 10 site-uri comerciale din România | A șaptea dimensiune says:

  iunie 30th, 2016 at 21:22

  […] Opriti tiganizarea Romaniei […]

 7. Un asteroid cu diametrul de peste 140 de metri va lovi Terra in 2040 | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 20th, 2016 at 19:16

  […] Opriti tiganizarea Romaniei […]

Adauga un comentariu