Rubrici cretine și cititori pe măsură (II)

joi, ianuarie 3, 2013 19:28
Posted in category Mass-media

HoroscopNu are rost să vă explic de ce trebuie să fii idiot ca să crezi că poziția planetelor în momentul nașterii îți influențează personalitatea. Sau că, mâine, tu o să trăiești ceva ce o să trăiască și fix 1/12 din populația planetei. Așa că haideți să ne poziționăm la capătul corect al idioțeniei, ăla în care profităm de oamenii ce o dețin. Acceptăm că tot ce e legat de astrologie e vrăjeală și ne concentrăm asupra procentului de vrăjeală credibilă. Ca să descrii zodia unui om în așa fel încât prostul să aibă impresia că l-ai ghicit, ai două opțiuni simple și infailibile.

Prima este să folosești sintagme vag contradictorii din care absolut oricine înțelege ce vrea și care pot descrie pe oricine. “Ești o persoană extrem de sociabilă, dar uneori îți place să te retragi în tine pentru momente de liniște” sau “Îți plac situațiile hazlii, dar lucrurile importante pentru tine le iei în serios”.

A doua e și mai simplă. Caracterizezi omul folosind descrieri pe care vrea să le creadă despre el. “Ești o persoană creativă, sensibilă și capabilă de lucruri mărețe. Iubești intens, trăiești pasional și dovedești căldură și loialitate în relațiile cu prietenii”. Apoi bagi niște predicții despre dragoste și bani, atât de vagi, deci cu atât mai interpretabile, încât să se întâmple la toată lumea din Univers, zilnic. Cu cât e mai simplu tabloul descris, cu atât mai multe persoane vor vedea ce vor ele acolo. Adică nu îi spui omului că o să ia herpes. Dă-o mai vag.

Exemplu pentru începători: Leu: sunteți o persoană optimistă, dar veți avea și un moment de melancolie în ziua care urmează. Veți interacționa cu oameni pe care îi cunoașteți, dar vă veți bucura și de momente de liniște și intimitate, când vă veți duce la baie. Este o zi perfectă pentru a vorbi despre lucruri și chestii cu persoana iubită, de a cunoaște un nou partener dacă nu aveți sau pentru a vă masturba daca sunteți urâți. Financiar, ori o să aveți de-a face cu bani, ori vă veți gândi la ei. Nu este recomandat să dați banii pe lucruri de care nu aveți nevoie, la fel ca și în restul zilelor. Este posibil ca ceva, cândva, să vă surprindă. (Preluat din Academia Cațavencu)

Vedeți și prima parte

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Rubrici cretine și cititori pe măsură (II)”

  1. Rubrici cretine și cititori pe măsură (III) | A șaptea dimensiune says:

    octombrie 26th, 2016 at 20:12

    […] Rubrici cretine și cititori pe măsură (II) […]

Adauga un comentariu