sdsmag.ro, sisteme de supraveghere si control pentru locuinta sau firma ta

marți, mai 26, 2015 20:31
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSiguranta locuintei noastre sau a firmei in care ne desfasuram activitatea este foarte importantă pentru fiecare dintre noi. Din acest motiv, și din multe altele asemănătoare, vă recomand sisteme de supraveghere si control de ultimă generație, despre care găsiti informatii la link-ul anterior. După ce v-ați hotărât în privința unui sistem de supraveghere si control, îl puteți comanda online sau telefonic. Toate datele de contact le găsiți pe site. Iată câteva categorii de produse disponibile pe sdsmag.ro.

  • Camere supraveghere interior
    Pot fi fixate pe pereti sau tavan si ajustate sa inregistreze din orice unghi. Mici si flexibile, pot fi instalate in lifturi, autobuze, masini, magazine, precum si in orice tip de spatiu inchis care necesita supraveghere video. Pot fi camuflate in pir, senzori de fum, rame de oglinzi si tablouri, imaginile captate pot fi stocate pe un hard pentru o vizualizare ulteriara. Deasemenea, pot fi accesate de la distanta prin internet cu telefonul, tableta sau direct de la PC.
  • Camere supraveghere exterior
    Sunt echipamente ideale pentru supravegherea de parcari, terenuri, hale, trafic rutier si pietonal, spatii comerciale sau orice alt spatiu de tip deschis. In alegerea unui astfel de model de camera de supraveghere exterior intervin cateva aspecte de care trebuie tinut cont: rezistenta la temperaturi fluctuante, rezistenta la lovituri, focalizarea obiectelor in miscare, capturi de zi si noapte de calitate, cu lentila fixa sau variabila (varifocala), are sau nu are infrarosu, sau cate leduri infrarosii pentru noapte poseda.
  • Camere de supraveghere speed dome
    Sunt echipamente ideale pentru supravegherea de parcari, terenuri, hale, trafic rutier si pietonal, spatii comerciale sau orice alt spatiu de tip deschis. In alegerea unui astfel de model de camera de supraveghere exterior intervin cateva aspecte de care trebuie tinut cont: rezistenta la temperaturi fluctuante, rezistenta la lovituri, focalizarea obiectelor in miscare, capturi de zi si noapte de calitate, cu lentila fixa sau variabila(varifocala), are sau nu are infrarosu, sau cate leduri infrarosii pentru noapte poseda.

Și acestea sunt doar câteva exemple din varietatea de produse pe care le puteți comanda online la legătura anterioară. Mai găsiți: camere IP speed dome, camere IP, camere HD -SDI, dvr 4 canale, dvr 8 canale, dvr 16 canale, dvr 32 canale, dvr HD-SDI, NVR-uri, kituri supraveghere video, accesorii camere supraveghere, camere supraveghere ieftine. Prețurile sunt accesibile, iar calitatea produselor este ridicată. E un pont ce merită folosit.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu