shopidoki.ro, magazin online cu produse de calitate pentru tine și familia ta

luni, iunie 16, 2014 17:55
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSper că sunteți în formă maximă, deaorece mergem la cumpărături. Acolo în spate, se aude un murmur. Spuneți că e cald afară și mai sunt și meciuri, fie ele și-n reluare, c-ați adormit aseară de la prea multă bere? N-aveți chef de umblat? În regulă. O facem online, doar ce credeați. E mai comod, scăpați și de gura soției, cea care spune mereu că uitați lista de cumpărături acasă. Așa, ce avem de cumpărat în mod obișnuit? Detergent, spune soția. Se rezolvă, accesând link-ul anterior. Aveți de unde alege. Puteți opta pentru o cantitate ceva mai mare, nu de alta, dar vreți liniște la următorul meci important din Brazilia. Doar nu vreți să auziți ceva de genul “Hai, dragă, mai ridică-te și tu din fotoliu, și mergi la magazin că s-a terminat detergentul”.

Mai puneți pe lista de cumpărături și Acumulatori Duracel la Shopidoki, sigur o să aveți nevoie, și sunt ieftini. Livrarea produselor se face gratuit. Pentru mai multe informații, intrați pe site (click pe unul din link-uri).

La magazinul online Shopidoki, mai puteți comanda: produse naturiste, electrocasnice, băuturi, produse pentru îngrijirea casei, produse textile pentru casă, produse pentru animale, produse pentru bebe& mami, produse alimentare, cadouri etc. Plata produselor comandate se poate face cu cardul sau în numerar, la primirea produselor. Prețurile sunt accesibile, iar produsele sunt de calitate (brand-uri cunoscute).

Vedeți că n-a fost greu la cumpărături. Spe c-ați notat pe undeva această recomandare, iar în viitor, fără să vă ridicați din fotoliu, cu tableta în față, să spuneți soției: “Dragă, am cumpărat tot ce mi-ai spus, produsele trebuie să sosească, așa că, te rog, îmi aduci sticla aia de bere din frigider”.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu