Stirile de actualitate ti se pun pe tava pe Momentum.co.ro

luni, decembrie 2, 2019 10:40
Posted in category Diverse

MomentumEvolutia tehnologica are un impact pozitiv din multiple puncte de vedere. Cu siguranta este un lucru bun faptul ca astazi avem la dispozitie mijloace media, ca putem citi stirile de oriunde si oricand si ca nu mai depindem de televizor si de programul fix la care le difuzeaza.

Asadar, daca vrei sa afli ce decizii politice s-au mai luat sau care este directia spre care se indreapta lucrurile la nivel economic, poti foarte simplu sa accesezi site-urile de stiri disponibile. Bineinteles, aici apare un mic mare inconvenient si anume ca nu intotdeauna ceea ce citesti e adevarat sau ca nu intotdeauna gasesti informatiile de care ai nevoie. Domeniul stirilor, adica site-urile care le distribuie a luat o amploare destul de mare in ultimii ani, astfel ca daca vrei sa citesti ceva bun, cam trebuie sa colinzi putin motoarele de cautare pana identifici informatiile de valoare de care ai nevoie. Asta, sau exista o alta varianta, mai simpla, la indemana si de incredere: Momentum.

Este vorba despre un portal deosebit de complex, care aduna stiri de pretutindeni si ti le serveste pe tava, in functie de domeniul care te intereseaza. E mult mai simplu decat iti imaginezi sa gasesti stirea de interes.

Butonul de search

Poti introduce in campul de cautare de pe momentum.co.ro subiectul de interes si sa te orientezi apoi printre rezultate dupa cel relevant. Deci nu mai pierzi timp cautand in lung si in lat in mediul online dupa stirea care te intereseaza.

Domenii variate

Este un site cu o interfata deosebit de intuitiva si user friendly. In partea de sus a acestuia ai la dispozitie principalele domenii de stiri disponibile. Intri simplu si rapid pe cel de interes si te orientezi dupa titluri. Mai mult decat atat, platforma care iti pune la dispozitie stiri distribuite de surse variate cu mentiune a acestora, iti ofera si sugestii de stiri similare, tratand acelasi subiect, pe care le poti accesa printr-un simplu click. Gandeste-te doar la timpul pe care il salvezi datorita acestui mod de organizare.

Butonul de share

Daca ai dat peste o stire valoroasa si simti nevoia sa o impartasesti si cu altii, prieteni, familie, partener, colegi de munca si asa mai departe, platforma iti pune la dispozitie pentru fiecare in parte butonul de share. Astfel informatiile ajung la destinatar in aceeasi forma, deci nu risti sa le devalorizezi sau sa transmiti un mesaj gresit.

Bineinteles, acestea sunt numai cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa fii mai selectiv vizavi de locul din care iti citesti stirile. Avantajele pe care le ai atunci cand iti alegi corect sursa se refera si la resursele de timp pe care le salvezi in acest mod.

Acceseaza portalul Momentum, intra pe sectiunea de stiri fata de care manifesti interes si asigura-te ca afli tot ceea ce iti este folositor. Cand iti citesti stirile aici, ai siguranta ca nu risti sa fii dezinformat. Toate sunt expuse transparent, la subiect si foarte simplu, pentru ca tu sa intelegi tot ce citesti.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu

evomag.ro%20