stradait.ro, cel mai complet magazin online de produse IT

vineri, februarie 20, 2015 17:12
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă vreți să comnadați online orice produs IT, de la laptopuri și tablete la imprimante și consumabile, stradait.ro este magazinul online unde ar trebui să ajungeți. De exemplu, dacă vă interesează niște boxe, urmați legătura anterioară. Aveți zeci de produse disponibile pe site în această categorie, așa încât este practic imposibil să nu găsiți ceea ce căutați. Mai mult, dacă valoarea produselor comandate depășeste 100 de lei, dacă locuiești în București, sau 250 de lei, dacă locuiești în afara Bucureștiului, oriunde în țară, beneficiezi de transport gratuit.

Sau poate vreți să comandați o tastatura. În acest caz, accesați link-ul anterior și puteți alege ceea ce căutați dintre zecile de produse disponibile. Dar haideți să vedem ce categorii de produse puteți vedea și comanda pe site. Avem așa: laptopuri și tablete, telefoane, foto-video, monitoare și TV, calculatoare și servere, imprimante și consumabile, video proiectoare, carduri și medii optice, periferice și componente PC, retelistica si conectica, software si gaming, auto. Puteți plăti produsele comandate în numerar, la primirea lor, online cu cardul, în rate sau prin ordin de plată. Toate detaliile despre aceste modalități de plată le găsiți pe site.

Produsele sunt de ultimă generație, iar raportul calitate/pret este foarte bun pentru noi, cumpărătorii. Livrarea produselor comandate se face într-un interval de 24 – 48 de ore, pentru produsele aflate în stoc. Toate produsele comandate beneficiază de garanție, iar certificatul de garantie ajunge la noi odată cu produsul în cauză. Și despre acest subiect, găsiți mai multe detalii pe site.

Pontul din acest material este simplu: stradait.ro, daca vreti cele mai bune produse din domeniul IT.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu