stradait.ro, magazinul tău online de produse IT

duminică, octombrie 26, 2014 14:51
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniNu știu ce planuri aveți pentru această dumnică rece de sfârșit de octombrie, dar vă invit să vizitați un magazin online unde puteți comanda produse IT de cea mai bună calitate la cele mai mici prețuri. De exemplu, poate vreți să vedeți oferta de telefoane mobile, din care sa alegeti produsul dorit. Puteți comanda, de exemplu, telefonul Samsung I9105P Galaxy S2+ (prezentat și în imaginea de mai jos), cu 1 GB memorie RAM, sistem de operare Android, culoare Ceramic White, greutate de 0,338 kg, accelerometru, busola digitala, gyroscope, senzor de proximitate, geo-tagging, touch focus, face and smile detection, image stabilization, iar transportul este gratuit oriunde în țară.

Sau poate vă interesează smartphone-uri la preturi mici, o oferta de nerefuzat, diversă, aveți de unde alege. Sunt disponibile tablete produse de Acer, Alcatel, Apple, LG, Lenovo, Nokia, Prestigio, Samsung, Serioux, Sony, UTOK.

Tot pe StradaIT.ro, mai găsiți și multe alte produse din categoriile: auto, videoproiectoare, software & gaming, retelistica și conectica, periferice și componente PC, carduri și medii optice, imprimante și consumabile, calculatoare și servere, monitoare și TV, foto-video, laptopuri etc. Livrarea produselor comandate este gratuită în București pentru comenzile de minim 100 lei. Plata produselor comandate se poate face în numerar la primirea produselor, online cu cardul sau plata cu cardul în rate. Mai multe detalii găsiți pe site.

Cu alte cuvinte, dragii mei, avem, la una din legăturile anterioare, unul din cele mai bune magazine online de produse IT, prin prisma calității produselor și prețurilor mici, comparativ cu alte magazine online similare. Folosiți cu încredere această recomandare.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu