Sursa mea de material pentru magazinul de decoratiuni interioare

duminică, mai 27, 2018 16:33
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCand am deschis magazinul de decoratiuni interioare am legat succesul meu de intreprinzatoare de remarca:

– Stiam eu ca aici gasesc! De-ati sti ca am cautat in tot orasul si ati fost umtima mea speranta!

In calitate de cumparator stiu cata recunostinta si pretuire aveam fata de locul in care gaseam ceea ce imi trebuie si fara de care nu puteam sa-mi desfasor activitatea. De pilda tin minte ca a fost o cadere de tensiune in zona noastra, o avarie care ne-a lasat o saptamana fara lumina. S-au dus lumanarile (aprinse cu strangere de inima in case), s-au dus lanternele si luminile de la telefoane, ne-au ramas lampile si felinarele si a trebui sa caut fitil. Am ragusit intreband: “Aveti fitil?”

Cand am gasit in sfarsit, desi era un magazine mic, mi s-a parut cel mai frumos centru comercial din lume.

Ma straduiesc, stau ore intregi printre vanzatoare cu agenda in mana, atenta la sugestiile clientilor si cutreier depozitele in cautare de materiale. Avem: bumbac 100%, material creponat, prelata, fata de masa la metru, fagure, panza, bumbac satinat, bumbac in 3d si in 5 d, avem tot ceea ce cauta cumparatorii.

La noi vin toti cei care doresc sa amenazeze o camera in stil rustic fiindca avem cearsaf, draperie si fata de masa la metru, cu motive traditionale. Marea mea bucurie este multumirea clientilor, ca nu au intrebat de ceva in magazinul meu sa primeasca raspuns negativ.

Dar trebuia sa vina ziua fatidica. Probabil era intr-o marti, 13 si cu cele trei ceasuri rele.

– Am venit aici fiindca se vorbeste in tot orasul ca aveti toate metrajele din lume si sunteti singura noastra speranta. Nanghin aveti?

Le-am facut semn vanzatoarelor sa taca.

-Am avut pana ieri, dar veniti saptamana viiotare ca ma duc la marfa si aduc mai mult!

Spusesem o minciuna gogonata, mintisem din orgoliu, iar vanzatoarele s-au prins.

– Doamna, sa nu credeti ca va uita sa vina! Sa va vedem noi cum scoateti nanghinul din carul cu fan. Eu nu stiu nici cum arata, nici la ce se foloseste!
Minciuna din orgoliu, iti gasesc eu rezolvare. Am tastat cu incredere nanghin pe internet si am pus motoarele Google sa caute pentru mine.

Raspunsul a venit rapid. L-am gasit printre materiale Evilife.

Am studiat cu atentie magazinul si am fost fericita ca minciuna din orgoliu m-a condus la cel mai aprovizionat magazin de metraje. Cate materiale nu am gasit eu adunate laolalta pe Evilife: damasc, diftina, doc, etamina si finet. Asa am pus la punct un parteneriat avantajos, iar acum economisesc si timp si bani, fiindca materialele vin la adresa indicata de mine. Calitatea lor este cea mai buna: nu se decoloreaza, nu intra la apa, tesatura este batuta, ferma, dar materialul este placut la pipait.

Clienta care ne-a ajutat sa gasim cea mai buna sursa de materiale s-a intors dupa nanghinul ei cu o multime de martore.

– Vedeti ca aici are nanghin? Stiam eu ca in acest magazine se gasesc toate materialele de care avem nevoie!

De-atunci, in magazinul meu nu se pronunta: “Nu avem!”, ci :”Am avut, dar s-a terminat. Veniti saptamana viitoare.”

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu