Trucuri economice pentru o curatenie „ca la carte”

miercuri, iulie 26, 2017 7:54
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniTuturor ne place sa stam in locuri curate, aerisite si improspatate, insa ce facem cand nu avem suficient timp la dispozitie pentru a ne ocupa “ca la carte” de toate acestea? Ei bine, cu siguranta ne dorim cu totii sa avem curatenie la domiciliu fara sa depunem prea mult efort. In cazul in care esti o persoana foarte ocupata si nu ai timp sa te ocupi de aceste aspecte, cel mai indicat ar fi sa faci o curatenie profesionala cu ajutorul unor servicii curatenie Bucuresti. Exista firme specializate care se pot ocupa de curatarea tuturor coturilor din casa, care pot efectua perfect curatenia si foarte accesibile la pret. Desi multi ar crede ca o firma cu servicii de curatenie este un moft ce nu si-l poate permite oricine, ei bine, trebuie sa stiti ca nu este deloc asa. Apelarea la firmele de curatenie s-a transformat intr-un veritabil obicei pentru cele mai multe dintre persoane cu venituri medii.

In cazul in care crezi ca lucrurile nu pot fi facute de nimeni, asa cum le faci tu, pregateste-te cu cateva trucuri care te vor ajuta la o curatenie “ca la carte”, folosind produse de curatenie bio si astfel, economisind sume importante de bani. Iata care sunt cele mai importante trucuri care te vor ajuta sa faci curatenie in toate locurile din casa:

  • Otet
    Da! Otetul face adevarate minuni cand vine vorba despre curatenie. Acesta un produs banal, care se gaseste in orice locuinta te poate ajuta sa curati anumite locuri din casa, asa cum niciun produs din comert nu o va face. Inca din cele mai vechi timpuri, femeile foloseau otetul pentru curatarea obiectelor din casa. Acesta poate fi folosit cu deosebit succes la curatarea cuptorului cu microunde. Tot ce trebuie sa faci este sa iei o ceasca de otet, sa o pui in cuptorul cu microunde si sa incalzesti recipientul timp de aproximativ 4 minute. Acidul care se gaseste in otet va dizolva orice mizerie de pe peretii cuptorului cu microunde si iti va usura semnificativ treaba deoarece va trebui doar sa stergi cu o carpa curate totul. Cuptorul tau va straluci!
  • Filtre de cafea
    Probabil ca nu ai mai auzit, insa filtrele de cafea sunt confectionate din bucatele de hartie de unica folosinta care faciliteaza prinderea zatului de cafea, insa, in acelasi timp, permite apei sa se scurga prin intreaga lor suprafata. Acest material poate fi folosit cu succes la stergerea prafului si a scamelor de pe monitorul calculatorului sau chiar de pe bordul masinii.
  • Bicarbonat de sodiu
    Alaturi de otet, bicarbonatul de sodiu poate face adevarate minuni pentru curatarea casei. Acesta este foarte util la curatarea obiectelor din inox, dizolvand toate grasimile si lasand metalele stralucitoare. Foloseste cu incredere bicarbonatul de sodiu sit e vei convinge de efectele sale!
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu