Un avocat bun pentru liniștea ta

duminică, octombrie 20, 2013 11:43
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniOricare dintre noi ar trebui să aibă în vedere posibilitatea de a contacta un avocat. Niciodată nu știi când se ivește vreo problemă, pe care numai un avocat bun o poate rezolva. Și ca să nu cauți atunci, în momentul ivirii acelei probleme, un avocat oarecare, este de preferat să știi în prealabil pe cine te poți baza. Sunt mulți avocați în România, dar în agenda dumneavoastră ar trebui să existe următorul nume: Avocat Titu Eugen. Este cel care vă poate ajuta dacă sunteți implicați în litigii case terenuri, precontract, contract vinzare-cumparare. La link-ul anterior găsiți alte informații utile.

Un lucru este cert: veți apela cel puțin odată un avocat și ar fi bine să-l aveți pe cel mai bun. Mai ales că, în condițiile unei legislații dinamice, niciodată nu se știe ce capcane se află într-o lege sau alta. Iar dacă nu știați, în țările Uniunii Europene fiecare cetățean are dreptul de a fi asistat de un avocat.

Iată ce a a declarat Viviane Reding, vicepreşedinte al Comisiei Europene şi comisar UE pentru justiţie: „Aceasta este a treia propunere din partea Comisiei Europene privind garantarea drepturilor la un proces echitabil pentru toţi cetăţenii, din întreaga UE, indiferent dacă se află în ţara lor de origine sau în străinătate. Ne respectăm astfel promisiunea de a consolida drepturile cetăţenilor peste tot în Europa. Şi prin acest „ne respectăm”, mă refer la membrii Parlamentului European şi la miniştrii statelor membre. În special, doresc să mulţumesc doamnei raportor Oana Antonescu şi ministrului Alan Shatter pentru devotamentul şi rapiditatea cu care au lucrat la această propunere importantă. Mingea este acum în terenul statelor membre care nu trebuie să piardă timp, ci să pună cât mai curând în aplicare această lege în sistemele lor naţionale, în beneficiul tuturor cetăţenilor noştri.” (Europenii au dreptul la un avocat. Viviane Reding: „doresc sa multumesc doamnei raportor Oana Antonescu” | adevarul.ro)

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu