Un cadou util pentru un copil energic

duminică, decembrie 30, 2018 11:27
Posted in category Diverse

Tricouri personalizateIn casa este cald, iar copiii se plictisesc. Lipsiti complet de inhibitii, daca isi gasesc un partener de joaca (eu stiu fiindca sunt adesea tovaras de joaca) alearga prin toate camerele fiindcă sunt politisti care urmaresc hotii, sar peste canapele si fotolii, se bat cu sabii, sting incendii si acorda prim-ajutor, sunt eroi civilizatori.

Cu ce poti imbraca un astfel de copil energic care dupa cateva ore de joaca este plin de transpiratie? Nici bluza groasa pe gat nu-i este de folos, nici mai multe haine subtiri sau groase. Copilul are nevoie de tricouri personalizate copii din cel mai bun bumbac, material care absoarbe traspiratia, este comod si elegant si are un comportament extrem de prietenos cu pielea sensibila.

Tricoul din material bun este placut la imbracat, iar copiii nu vor protesta niciodata, cum fac cu imbracamintea sintetica agresiva, care le lasa pielea plina de zgarieturi si bubite rosii.

Tricoul cu maneca scurta este placut la purtat, frumos la privit si usor de comandat. Pretul acestuia este de 38 de lei, un cost deosebit de onest, daca avem in vedere rezistenta acestuia si confortul pe care i-l asigura pretentionsului purtator.

Tricourile pentru copii aflate pe stocul magazinului Tricouri-misto.ro sunt haioase, unele dintre mesaje provocand zambetele celor care le citesc.
Asa este modelul: „Tatii, fi calm si chem-o pe mama!” menit sa arate cat de neajutorat este tatal, cand ramane singur cu cel mic, iar acesta incepe sa planga sau se raneste.

Se pare ca mama detine cheia rezolvarii tuturor problemelor copilului.
Adorabil este si tricoul: ”Domn in miniatura” care arata o pereche de mustati pe care cel mic si le doreste, convins ca ele sunt semnul autoritatii. Copiii nostri isi doresc sa creasca fiindca nu au notiunea responsabilitatilor care vin simultan cu mustata.

Ei considera ca maturitatea este perioada tuturor libertatilor, iar era interdictiilor dispare. Copiii vor sa aiba banii tatalui, fara sa stie cu cata sudoare se obtin acestia.

Puteti sa determinati copiii sa isi faca declaratii reciproce, imbracand baietelul cu tricoul:”Imi iubesc sora” si fetita in tricoul cu mesajul ”Imi iubesc fratele!” Aceasta poate fi o strategie, cand se cearta adesea pe jucarii si se mai ajunge si la bataie uneori…

Educatia prin tricouri, prin mesaje nespuse cu glas tare poate da roade uneori. Oricum, invatand copiii sa se imbrace sanatos le oferim una dintre cele mai valoroase deprinderi.

  1. Ii invatam ca in casa, cand este cald si bine sa poarte tricouri din bumbac cu maneca scurta sa isi caleasca organismul si sa nu transpire.
  2. Sa prefere materialele 100% naturale si sa le evite pe cele sintetice care pot dauna grav sanatatii. Materialele dubioase, care miros urat pot dauna pielii, ochilor si sistemului respirator.
  3. Sa aleaga imbracamintea personalizata, cu atitudine, sa fie originali prin mesajele de pe tricouri!

E vremea sa impachetam doua-trei tricouri din bumbac personalizate cu mesaje haioase sau cu un mesaj original pe care dorim sa il transmitem celui mic alaturi de dulciuri si jucarii si sa le lasam sub brad. Nimic nu valoreaza mai mult pentru un copil ca timpul pe care il petrecem cu el, atentia pe care i-o acordam si iubirea!

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu