Un telefon bun merita o husa pe masura

miercuri, ianuarie 30, 2019 21:08
Posted in category Diverse

Husa SamsungTelefoanele, sau mai bine zis smartphone-urile, au devenit foarte performante in zilele noastre, ajutandu-ne sa realizam multe dintre sarcinile pe care pana in urma cu 10 ani le-am fi putut face doar cu un calculator. Ma refer aici nu doar la posibilitatea de a naviga pe internet ci si de a utiliza programe de care am avea nevoie la locul de munca, posibilitatea de a controla alte dispozitive de la distanta si multe alte lucruri care in trecut pareau aproape imposibile.

Este evident ca pretul unui telefon cu o configuratie foarte buna, cele pe care le stim ca high-end, este destul de mare si nu are la acesti bani capacitatile unui calculator insa este mult, mult mai mobil, il putem lua cu noi oriunde, in buzunar, iar bateria acestuia tine la fel de mult ca a unui laptop performant. Are asadar, atat avantaje cat si dezavantaje, unul dintre acestea si care este de altfel si cel mai ingrijorator este fragilitaea. Este important sa fim atenti atunci cand folosim un telefon sa nu-l scapam pe jos. Majoritatea telefoanelor din prezent sunt rezistente la apa si chiar si la praf asa ca aceste detalii nu prea mai sunt luate in considerare insa loviturile, cazaturile si zgarieturile inca pot reprezenta probleme destul de grave. Faptul ca ecranul acopera toata partea din fata este aspectul care le face atat de fragile. Dar pentru orice problema exista si o solutie, iar in acest caz este vorba despre husele de protectie, folii pentru ecran sau carcase.

O protectie eficienta a unui smartphone poate fi oferita doar de accesorii de calitate, care sa fie rezistente si care totusi sa nu aiba un pret foarte mare. De aceste aspecte ne putem bucura daca alegem magazinul Contakt Shop ale caror produse sunt aduse de la cei mai buni si cei mai cunoscuti producatori. Aici gasim huse Samsung Galaxy A9 2018 la preturi foarte accesibile, de 40-60 de lei, calitatea acestora fiind garantata. Acestea pot fi gasite atat in magazinul online cat si in cele 170 de magazine din tara, in limita stocurilor disponibile. Este normal ca in magazinul online sa gasim mai multe modele, iar daca facem o comanda de acolo avem posibilitatea de a primi modelele de huse A9 2018 alese la unul dintre magazinele fizice daca ne aflam in apropierea unuia. In functie de suma pe care o are comanda aleasa, clientii pot avea transportul gratuit.

Pentru cei care vor a fie la curent cu noutatile, ofertele si reducerile din magazin a fost deschis Clubul Contakt. Membrii pot avea parte si de o reducere de 50 de lei la urmatoarea comanda de peste 100 de lei, pana la 1 Februarie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu