vesmintebisericesti.ro, dacă vreți o ținută religioasă deosebită

luni, septembrie 30, 2013 9:43
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniFiind, noi românii, un popor religios, este de interes să avem o ținută adecvată. Cler sau mireni suntem de multe ori puși în situația de a ne întreba de unde sunt acele ținute deosebite pe care le vedem la sărbători, purtate de înalți ierarhi ai Bisericii. Răspunsul la aceste posibile întrebări se află dacă accesați site-ul cu link-ul ceva mai jos. Pe acest site puteți vedea și comanda produse bisericești precum: veșminte brodate, veșminte țesute, veșminte arhierești, veșminte diaconești, reverende, epitrahile, bedernițe, acoperăminte biserică, epitaf, prapuri – steaguri, diverse. Pe site găsiți modele de produse, inclusiv prețul, iar culoarea modelului o puteți alege dumneavoastră. Pentru a comanda, click pe butonul ‘Comanda acum’, apoi completați un formular online pe care îl trimiteți, S.C. CRILOVIC srl, Vaslui, urmând a vă trimite produsul comandat. Veșmintele brodate sunt într-o gamă diversă precum: veșminte preoțești brodate (inclusiv galonul) cu Pomul Vieții – Mântuitorul și cei 12 apostoli; veșminte preoțești brodate cu catifea, același model ca cel anterior; veșminte preoțești brodate cu un model deosebit de elegant, cu icoana Învierii pe spatele felonului și cu cei 12 apostoli pe epitrahil; veșminte brodate pe material ușor, cu icoana Învierii pe felon, iar pe epitrahil sunt icoane brodate ce-i reprezintă pe Mântuitorul, Maica Domnului și cei 4 Evangheliști; veșminte preoțești brodate pe material ușor, model vulturul bicefal și vița de vie, iar pe felon icoan Sfintei Treimi; veșminte preoțești brodate cu mătase pe material ușor, într-o combinație de crem cu verde, foarte potrivite pentru sărbătorile Rusaliilor, Floriilor și Cuvioșilor etc.

Dacă doriți veșminte țesute, pe site se pot vedea și comanda: veșminte preoțești din brocard-model cruci; veșminte preoțești din brocard grecesc; veșminte preoțești din brocard, ușoare, cu felon fără căptușeală, foarte potrivite pentru vară; veșminte preoțești din brocard – model cruci și viță de vie; veșminte preoțești din brocard grecesc – model cu îngerași și cruci etc. Dacă sunteți interesați de veșminte arhierești, există pe site: veșminte arhierești brodate pe material ușor, foarte potrivite pentru vară; veșminte arhierești brodate pe material ușor, cu icoana Învierii pe spate, omoforul fiind înfrumusețat cu icoanele Maicii Domnului și a Mântuitorului, iar bedernița este cu Mântuitorul pe tron; omofor brodat pe material ușor, cu icoanele Mântuitorului și Maicii Domnului (la cerere modelul se poate face pe orice culoare); veșminte arhierești brodate cu icoana Adormirii Maicii Domnului pe spate, icoanele Sfinților Apostoli Petru și Pavel pe omofor și bedernița cu Maica Oranta etc. Dacă doriți veșminte diaconești, puteți comanda pe site (click pe link-ul de mai sus): veșminte diaconești din brocard combinat cu broderie; veșminte diaconești brodate cu motive florale; veșminte diaconești brodate cu viță de vie și cruci etc. Dacă sunteți interesati de reverende, găsiți pe site reverendă preoțească înfrumusețată cu guler, buzunare, cordon și mâneci, cu o brodare fină și elegantă. Pe fiecare mânecă este brodat, foarte discret, un trandafir. Dacă doriți epatrahile, găsiți: epatrahil brodat cu cruce și vulturul bicefal (medelul se poate executa în orice culoare); epatrahil brodat cu motive florale și păuni; epatrahil brodat cu model – viță de vie si spice de grâu; epatrahil brodat cu icoanele Maicii Domnului și Mântuitorului pe piept, cei patru Evangheliști și vulturul bicefal etc. Am enumerat doar o parte din produsele deosebite, de foarte bună calitate, pe care le puteți comanda pe site-ul vesmintebisericesti.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu

evomag.ro%20