Vestimentatia pentru mers la sala

marți, aprilie 26, 2016 17:14
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniIn viata fiecaruia dintre noi ar trebui sa se regaseasca sportul, indiferent de tipul acestuia. Beneficiile acestuia sunt multiple, pe langa faptul ca ajuta la imbunatatirea starii de sanatate, practicarea unui sport are beneficii si asupra vietii sociale precum si a mentalitatii. Acestea sunt doar cateva din motivele pentru care eu consider ca fiecare dintre noi ar trebui sa practice un sport, indiferent de tipul acestuia.

Pentru ca practicarea unui sport presupune efectuarea unui anumit efort, este posibil ca in timpul acestuia sa apara anumite accidentari, mai ales in situatia in care echipamentul sportiv nu este cel indicat. Din acest motiv, in cadrul acestui articol, vreau sa prezint care este vestimentatia corecta pentru cei care merg la sala. De ce tocmai pentru acest tip de sport? Pentru ca este un tip de sport care este practicat de un numar din ce in ce mai mare, indiferent ca sunt femei sau barbati. Iar faptul ca anotimpul cald a venit, e un alt motiv pentru care ar trebui sa mergemn la sala, pentru a mai da jos din kilogramele care vrem, nu vrem, s-au depus in timpul iernii.

Tricoul reprezinta unul din elementele care nu trebuie sa lipseasca din vestimentatia pentru mers la sala. Cu toate acestea, nu orice tip de tricou se potriveste pentru aceasta activitate sportiva. Pentru ca tot timpul sunt la moda si sunt si foarte practice, specialistii recomanda celor care merg la sala purtarea unor tricouri polo.

Pentru ca respiratia este foarte importanta in timpul practicarii unui sport, este recomandat purtarea unor tricouri polo de firma, confectionate din bumbac. De ce neaparat de firma? Pentru ca in momentul de fata, pe piata de profil exista foarte multe produse contrafacute, iar achizitionarea unui astfel de produs poate sa afecteze starea de sanatate precum si randamentul pe care il ai in timpul practicarii sportului. Pentru a evita aceasta situatie, iti recomand achizitionarea de articole vestimentare din magazin joma Bucuresti.

In cazul in care te intrebi ce tip de pantaloni sa porti atunci cand mergi la sala, afla ca cea mai buna solutie sunt pantalonii scurti. Acest tip de pantaloni iti va oferi o mobilitate crescuta si, la fel ca in cazul tricourilor polo, va permite pielii sa respire. Pentru ca acest lucru sa se intample, materialul din care sunt confectionati trebuie sa fie bumbac.

Fara nici o urma de indoiala, incaltamintea potrivita pentru mers la sala este reprezentata de adidasi. Acestia nu trebuie sa iasa in evidenta prin modul in care arata, ci trebuie sa fie confortabili, si sa ofere siguranta si mobilitate picioarelor.

Acestea sunt din punctul meu de vedere, principalele obiecte vestimentare pe care trebuie sa le purtam atunci cand mergem la sala. Voi cum va imbracati atunci cand faceti sport?

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu