veterinara.ro, o farmacie veterinară pentru tine

miercuri, octombrie 30, 2013 23:04
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă sunteți interesați de un cabinet veterinar București, link-ul anterior este cea mai bună alegere. Farmacia Veterinara O.G. & I. Bucuresti isi desfasoara activitatea intr-o zona foarte accesibila si cunoscuta din Bucuresti, Hala Obor. In cadrul farmaciei veterinare puteti gasi o gama foarte diversa de medicamente de uz veterinar, produse antiparazitare interne si externe, suplimente proteino-vitamino-minerale, atat pentru caini si pisici, cat si pentru alte animale de companie si animale de ferma, diete pentru pisici si caini (Royal Canin, Hill’s). Farmacia veterinara din Bucuresti va pune la dispozitie si capcane pentru rozatoare, otrava pentru gandaci, soareci, sobolani, muste, tantari, molii dar si alte pesticide si biocide. Farmacia veterinara din Bucuresti O.G. & I. va pune la dispozitie produse din gama: antiparazitare; antiinfectioase; antiinflamatoare; otice, oftalmice, topice; vitamine, minerale; produse cosmetice; hrana si accesorii; furaje si aditivi furajeri; D.D.D.; plus multe altele.

Iata alte cateva informatii utile.

Calcularea estimativa a transportului si alegerea modului de transport

Pentru a afla taxa de transport si modul acestuia accesati din „Cos cumparaturi” rubrica „Taxe de livrare & taxes estimate”, locatia – Tara, Oras, Cod Postal (optional), apoi butonul „Obtine cotatie”. In functie de adresa de livrare, modul de transport si taxa de livrare difera. Puteti verifica acest aspect prin apasarea butonului „Aplica livrare”. Costul final va fi afisat in josul paginii, partea dreapta.

Metoda de plata

Plata comenzii se face in sistem ramburs. Momentan, plata produselor se poate efectua doar Cash.

Livrarea la domiciliu se efectueaza prin Posta Romana sau prin Curierat Rapid cu Plata Ramburs,costul transportului depinzand de greutatea coletului si valoarea comenzii. Pentru Bucuresti puteti alege si varianta „Pick-up from store” sau „Curierat propriu” – efectuat de catre noi, valoarea fiind fixa – 15 lei. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr. de telefon 0762.071.001 sau e-mail : veterinara@yahoo.com

In formularul de comanda veti gasi in cazul curieratului doar URGENT CURIER, daca aveti insa alte preferinte (ex. Fan Courier, Nemo Express, Cargus etc.), ni le puteti preciza la rubrica „Adaugati detalii suplimentare” urmand sa va contactam noi prin e-mail sau telefon pentru a stabilii noile conditii si cerinte.

Asadar, veterinara.ro este cea mai buna alegere in cazul in care cautati o farmacie veterinara online.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu