Viaţa sexuală după 40 de ani

luni, iulie 5, 2021 7:41
Posted in category Diverse

Potent PowerChiar dacă nu vrem, timpul trece şi nu se opreşte la 20 de ani, atunci când energia corpului nostru, inclusiv energia sexuală, atinge cote maxime. Şi ajungem la frumoasa vârstă de 40 de ani, pe care o depăşim şi după care apar întrebările existenţiale, unele mai incomode decât în perioada adolescenţei, atunci când, nu-i aşa, lumea şi viaţa păreau foarte dificile, mai ales pentru cei din jur, care erau obligaţi să ne suporte capriciile.

Aşadar, cum e viaţa sexuală după 40 de ani? Păi, pe femei le pândeşte după colţ menopauza, dar cel mai mult au de suferit bărbaţii, mai ales cei care au avut (ne)fericita inspiraţie de a intra în combinaţii mortale cu tot felul de puştoaice, pentru care vârsta de 40 de ani pare foarte-foarte îndepărtată. Şi la bărbaţi ne vom referi în cele ce urmează.

Viaţa sexuală a bărbatului peste 40 de ani este ceva mai dificilă decât la 20 de ani, asta este clar. Cel mai mult va avea de suferit erecţia. Nu va mai fi la fel de fermă întotdeauna, iar stimularea sexuală directă este mai mult decât necesară. Dacă la 20 de ani doar gândul la o anumită tipă sau o anumită imagine sexy îţi asigurau o erecţie totală, după 40 de ani lucrurile nu vor mai sta aşa. Este nevoie de o stimulare corespunzătoare, şi directă, a funcţiilor sexuale pentru a obţine mult dorita potenţă sexuală, cea care poate creşte şi folosind diverse suplimente alimentare, precum Potent Power. De asemenea, dacă la 20 de ani puteai avea o nouă erecţie la câteva minute după ejaculare, după 40 de ani va trebui să aştepţi câteva ore pentru a te aventura într-o nouă partidă de sex.

Evident, există şi avantaje ale vieţii sexuale după 40 de ani. Unul dintre ele ar fi acela că nu vei simţi nevoia unei ejaculări precoce, aşa încât te vei bucura mai mult timp de o partidă de sex reuşită.

Factori care influenţează viaţa sexuală după 40 de ani

Consumul de alcool. Vedem în filme cum partenerii unei viitoare aventuri sexuale petrec nişte ore bune la un bar, apoi ajung în pat (sau pe canapea sau …) pentru a face sex. Dar este doar un film. În realitate, consumul exagerat de alcool are consecinţe dramatice asupra vieţii sexuale, mai ales după 40 de ani. Cercetările au demonstrat clar că, după 5-8 ani de consumat alcool zilnic, chiar şi un singur pahar de lichior sau o cantitate similară de alcool, vin sau bere, 80% dintre bărbaţi devin impotenţi, sterili şi îşi pierd apetitul sexual. Alcoolul consumat în cantităţi importante şi pe perioade mari de timp este extrem de nociv în ceea ce priveşte buna funcţionare a glandelor sexuale masculine (testiculele). Alcoolul poate distruge celulele testiculelor, care se atrofiază. Una dintre funcţiile importante ale testiculelor este producerea de testosteron – hormonii masculini. Testosteronul reglează dorinţa sexuală şi potenţa. Abuzul de alcool poate determina scăderea drastică a cantităţii de testosteron produs în organism şi aceasta duce, implicit, la pierderea potenţei şi a dorinţei sexuale. De asemenea, testiculele produc sperma. Prin urmare, consumul excesiv de alcool va avea ca efect, în timp, scăderea cantităţii de spermă, iar apoi, chiar şi apariţia sterilităţii. Acest aspect este vizibil mai ales în cazul bărbaţilor peste 40 de ani.

Fumatul. S-a dovedit că fumatul afectează erecţia, atât pe termen scurt cât şi pe termen lung. Specialiştii afirmă că fumatul poate constitui cel mai important factor de risc în ceea ce priveşte apariţia dificultăţilor de erecţie. S-a constat că 80% dintre impotenţi sunt fumători. Nicotina conţinută în numai 2 ţigări, fumate înainte de contactul sexual, poate determina scăderea excitaţiei sexuale şi apariţia dificultăţilor de erecţie, chiar şi în cazul bărbaţilor tineri.

Dar să nu disperăm. Şi după 40 de ani, ajutaţi de câteva reguli şi de câteva suplimente alimentare şi/sau medicamente, ne putem bucura de plăcerile oferite de

viaţa sexuală

Viril Strong

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu