Videochat-ul la alt nivel

duminică, februarie 5, 2017 10:35
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSper că ați văzut filmul 50 de umbre ale lui Grey (2015)? Deși părerile sunt împărțite în privința filmului, un lucru este cert: cartea dupa care s-a făcut filmul a atins un record de vânzări în SUA și nu numai. Ce să înțelegem de aici? Păi, ar trebui înțeles că mentalitatea oamenilor s-a schimbat, poate și de aceea să castigi bani rapid din videochat fetish-world este o opțiune de luat în seamă. Și, dacă nu știați, a apărut primul studio de videochat fetish în Romania, ceva inedit pentru plaiul mioritic. Dacă te gândești să te înscrii la interviu, pentru a fi angajată, iată câteva informații utile.

 • Poți avea câștiguri de 10.000 $ pe lună, dacă dai dovadă de seriozitate și implicare. Ar fi bine să cunosti limba engleză, dar și în cazul în care n-o stăpânești, dar dorești să faci parte din echipa studioului, vei participa la cursuri gratuite de limbă engleză, pentru a o învăța.
 • Vei învăța de la zero, dacă este cazul, fiind însoțită pe acest drum al cunoasterii de foste modele, cu o experiență vastă în domeniu videochat-ului.
 • Dacă vei ajunge model al studioului, vei avea parte de un contract de muncă sută la sută legal, conform legislației din România, vei beneficia de câstiguri și comisioane substanțiale, pe care le vei putea controla, vei avea toate avantajele ce decurg dintr-un job legal, cu venituri declarate la stat. Totul va fi transparent, îți vei încasa câștigurile la datele stabilite, niciodată mai târziu.
 • Îți va fi respectată confidențialitatea prin contract, datele tale personale nu vor fi făcute niciodată publice. Mai mult, România este banată și nimeni din țară nu te va putea vedea. Nimeni nu va ști că lucrezi în domeniul videochat-ului dacă nu dorești acest lucru.
 • Toată aparatura folosită este de ultimă generație, de la camere HD moderne la PC-uri performante.

De ce să ne ascundem, multe fete își doresc să devină modele de succes. Dacă și tu faci parte dintre ele, este bine să fii la curent cu noutati in videochat și, ulterior, să iei hotărârea curajoasă de a-ți schimba viața în bine, de a alege drumul independenței financiare și al succesului profesional.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

2 Responses to “Videochat-ul la alt nivel”

 1. Silvana says:

  ianuarie 22nd, 2018 at 18:47

  Este o activitate care se poate desfasura sub mai multe forme, de altfel un avantaj pentru cele care isi doresc altceva de la viata.

 2. Gabriela says:

  noiembrie 26th, 2018 at 14:43

  Trebuie doar sa iti doresti o schimbare in bine pentru viitorul tau, si sa fii pregatit pentru succes. Videochatul te ajuta in dezvoltarea ta ca persoana si iti ofera si venituri substantiale pentru a duce o viata frumoasa.

Adauga un comentariu