Visul de a locui la mare: implinit prin inchirierea sau achizitionarea unei vile in Santa Maria Bay

miercuri, iulie 17, 2019 16:39
Posted in category Diverse

Vile in Santa Maria BayPentru cei care nu stiu inca despre Santa Maria Bay, iata ca in cadrul acestui complex rezidential traiul este cel visat – este localizat la malul marii, cu trezirea data de ritmul valurilor ce perie plaja, intr-o liniste de poveste.

Materializarea visului de a locui la tarmul Marii Negre, in Constanta, intr-o zona linistita, este posibila atat pentru cei care sunt hotarati deplin sa cumpere o vila intr-un astfel de golf, cat si pentru cei care inca sunt in tratative cu ei insusi.

Pentru ca decizia de a locui intr-un astfel de decor necesita timp de gandire, dezvoltatorul acestui proiect de impact ofera posibilitatea de inchiriere a unei vile, in anumiti termeni. Care sunt acestia sau cum poti fi beneficiarul unei astfel de cazari poti afla in detaliu de pe site-ul oficial al proiectului – https://www.santamariabay.ro/.

O vila la tarmul Marii Negre – o posiblitate prin Santa Maria Bay

Inainte de a afla despre ce e vorba, haide sa vedem ce include de fapt acest proiect, ce il reprezinta. Este vorba despre un complex pe malul marii, care include trei tipuri de vile, special concepute pentru a satisface toate exigentele. Constructiile au la baza materiale aduse din Italia, fiind concepute intr-un stil de inspiratie mediteraneeana, care se impune prin detalii de arhitectura aparte. Dezvoltatorii ofera siguranta ca fiecare dintre vile face fata cu succes testului timpului, asigurand astfel standarde inalte de confort si lux totodata.

Acum, ce presupune inchirierea unei case in Santa Maria Bay? Este un serviciu disponibil pentru cei care doresc sa experimenteze acest trai, in ideea de a lua apoi o decizi privind achizitionarea unei astfel de vile in principiu. Desigur, poate fi vorba despre o experienta, cu toate ca specialistii au certitudinea ca cei care vor opta pentru inchiriere nu vor mai dori apoi sa plece.

Pe site-ul Santamariabay.ro exista informatii cu privire la acest serviciu, insa recomandarea expertilor este de a intra in contact cu ei pentru a primi o oferta personalizata, dupa nevoile fiecaruia.

Vile in Santa Maria Bay

Acestea sunt deci de trei tipuri – A, B, C. Diferenta intre fiecare o face atat suprafata pe care o ocupa, cat si privelistea pe care o ofera, alaturi de orientarea lor.

Spre exemplu, in cazul vilelor de tip A, exista si ascensor – nu doar scari interioare, prin care se realizeaza accesul la etaje. Despre compartimentarea lor, despre tipul de incaperi, zone de relaxare, dar si despre cum se prezinta curtea, ce include, despre toate acestea poti afla pe site. Desigur ca fiecare vila dispune de gradina proprie si loc de parcare.

Practic trebuie doar sa te decizi sa te muti intr-o astfel de vila si sa urmezi demersurile specifice. Totul este pregatit pentru venirea ta. Specialistii s-au ocupat de absolut tot, incepand de la instalatiile de climatizare si cele electrice, la finisaje de lux ale incaperilor, sisteme de securitate, si pana la conexiunile la retelele wireless si de automatizare individuala. Vei constata ca toate vilele au acelasi scop – de a-ti asigura atat tie, cat si generatiilor viitoare standarde de confort inalte, pentru un trai linistit si longeviv.

Afla mai multe despre proiectul Santa Maria Bay si ce iti asigura o astfel de vila pe santamariabay.ro.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu