vitan-auto.ro, anunturi auto pentru tine

sâmbătă, aprilie 11, 2015 10:13
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSunt foarte multe site-uri cu anunțuri auto. Dintre ele vitan-auto.ro se distinge în mod clar, în cel mai bun sens al cuvântului. “Acest proiect online isi propune sa va ofere cea mai rapida si relevanta cautare intr-o baza de date de mii de autovehicule scoase la vanzare sau pentru preluare de leasing. Cautarea inteligenta, combinata cu sistemul de filtrare al rezultatelor vor oferi o restrangere considerabila a rezultatelor, pentru a va ajuta sa gasiti exact ceea ce cautati.” Am citat de pe site aceste argumente, pertinente si la obiect.

Așadar, dacă sunteți interesați de anunțuri legate de autoturisme, motociclete & ATV-uri, camioane & utilitare, utilaje construcții, utilaje agricole, agrement, piese și accesorii, aveți o singură soluție benefică: cel mai bun site de anunturi auto din Romania vitan-auto.ro. Aici poți adăuga anunțul tău sau poți căuta exact modelul auto ce te interesează.

Așa cum probabil știți, orice site de vânzări are propriile reguli, care nu este bine să fie încălcate. Pentru a vă ajuta la publicarea unui anunț de vânzare pe vitan-auto.ro (în cazul în care vă gândiți la așa ceva), am extras de pe site câteva reguli pe care este bine să le respectați pentru a putea posta anunțul. Cu alte cuvinte, dacă doriți să vă vindeți autoturismul (utilitara, camionul, utilajul agricol etc.), iată câteva dintre regulile ce trebuie obligatoriu respectate.

“Nu sunt admise spre publicare anunturi: a) care au pozele lipsite de claritate; b) cu poze care contin in prim plan altceva decat vehiculul; c) care contin poze cu inscrisuri (altele in afara de data inscrisa de aparatul de fotografiat) sau diferite insemne ori au aplicate sigle, marci d) care contin poze care nu prezinta produsul ce face obiectul anuntului; e) care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri sau poze cu titlu de prezentare); f) fac trimitere la alte adrese web.”

Puteți intra pe site și pentru a vedea cum mai respiră piața auto din România. De exemplu, mi-a atras atenția o decapotabilă, Mercedes-Benz, CLK 350, tip Cabrio, fabricată în 2005, capacitate cilindrică 3498 cm3, 272 CP, benzină + GPL, rulaj 122000 km, 11500 euro, ce are următoarele dotări (câteva exemple): xenon, cârlig remorcare, pilot automat, oglinzi electrice, senzori parcare, oglinzi încălzite, aer condiționat, parbriz încălzit, scaune încălzite, sistem navigație, senzori ploaie, alarmă etc. Cum vi se pare?

Ca unul care am intrat de zeci de site-uri cu anunțuri auto, vă pot spune cu certitudine că vitan-auto.ro este cel mai bun. Recomandarea este sinceră, iar pontul merită folosit.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu