Vrei sa te plimbi cu o masina inchiriata? Apeleaza la GoTo Globalcar

luni, noiembrie 1, 2021 18:48
Posted in category Diverse

Inchirieri auto Otopeni
Daca aterizezi in Bucuresti fie din vacanta sau pentru o vacanta ori vii aici in interes de serviciu, atunci cu siguranta ai nevoie de o masina cu care sa te deplasezi. Serviciul de rent-a-car a crescut in popularitate fiindca te salveaza din multe situatii. Cu siguranta nu iti permiti sa pierzi timp asteptand autobuze, iar sa te deplasezi numai cu taxiul nu este chiar rentabil. In special fiindca, din pacate, exista si oameni necinstiti.

Daca nu exista suficient spatiu in masina este iarasi un motiv pentru care oamenii inchiriaza o masina. Iata de ce ar trebui sa apelezi la serviciile rent a car a celor de la GoTo Globalcar.

Avantaje pe care le ai la GoTo Globalcar

In primul rand, flota lor auto este formata din masini noi si sunt destinate atat transportului intern, cat si extern. Ai toate cele necesare intr-o masina, aer conditionat, ABS, muzica etc. Masinile sunt constant intretinute, dezinfectate si atent verificate tehnic inainte de predare.

In al doilea rand, preturile sunt foarte avantajoase. Cu cat ai termenul de inchiriere mai indelungat, cu atat scad si preturile. Daca ajungi in Bucuresti si esti in cautare de servicii rent a car Otopeni, sediul lor este langa aeroport ii poti contacta pentru a-ti aduce o masina care sa te astepte cand aterizezi.

Masina aleasa vine cu plinul facut ca tu sa nu-ti faci griji pentru primii kilometri in plimbarile tale. Daca esti iubitor de animale si detii un animal de companie te vei bucura sa afli ca masinile de la GoTo Globalcar sunt pet friendly asa ca il poti lua si pe patrupedul tau in plimbari fara griji. In plus, fiecare masina are full CASCO in caz ca se intampla ceva.

La GoTo Globalcar regasesti masini mici sau mari, standard sau premium, limuzine, suv-uri. Masinile pot fi inchiriate fara limita de kilometri si au toate taxele incluse. Daca e sa facem comparatie cu detinerea unei masini, ce implica plati de taxe, impozite, reparatii si intretinere, o masina inchiriata pe termen lung este mai avantajoasa, fiindca nu platesti decat taxa de inchiriere si combustibilul. Aici ai parte de servicii profesionale, promptitudine, seriozitate si consultanta in vederea alegerii masinii potrivite.

Inchiriaza de pe www.goto-globalcar.ro masina potrivita cerintelor tale si te vei bucura de confort, deplasari in siguranta si nu vei mai depinde vreodata de transporturi publice aglomerate si incomode.

Contact:

+40 737 452 540
+40 737 452 541
office@goto-globalcar.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu