Vw-dezmembrari.ro – un univers al pieselor auto

joi, martie 18, 2021 19:50
Posted in category Diverse

Dezmembrari auto CraiovaMulti proprietari de masini au avut nevoie de cel putin o piesa schimbata la autovehiculul lor, in special daca nu e unul nou. Insa oricine se poate confrunta cu o astfel de problema si nu oricine isi permite sa traiasca fara masina. In astfel de cazuri, apeleaza la o firma specializata de dezmembrari precum Wolcar, care sa iti gaseasca piesa potrivita pentru a readuce masina ta in stare de functionalitate perfecta.

Wolcar – Service auto si chiptuning

Echipa profesionista de la Wolcar, cu experienta vasta in reparatii mecanice si electrice, dispun de un service auto specializat si autorizat, pentru toti clientii care intampina probleme de aceasta natura a autovehiculului. Acestia se ocupa cu diagnosticarea computerizata a masinilor, cu testare de reprezentanta de la branduri de masini importante, precum VW, Audi, Skoda, BMW, Mercedes, Ford, Porsche, Mini si tester Bosch pentru alte marci.

Service-ul lor permite repararea simultana a mai multor masini datorita serviciilor profesioniste si echipamentelor performante. Personalul calificat ajuta chiar si clientii care isi doresc sa creasca performanta masinii prin chiptuning. Prin chiptuning, acestia resofteaza computerul de bord a masinii ECU, aducand masinii clientului performante imbunatatite.

Masinile vin setate din fabrica de catre producator la un anumit nivel de putere, iar prin chiptuning echipa Wolcar ii dezlantuie toti caii putere ascunsi sub capota. Cuplul se va realiza mai rapid si mai eficient, viteza de reactie a acceleratiei va fi imbunatatita, iar virajele si depasirile vor fi cu siguranta diferite fata de cum te-ai obisnuit. In timpul deplasarilor vei observa cu siguranta o diferenta in reactiile masinii, confortul este sporit si consumul de combustibil este redus, ceea ce va aduce beneficii financiare.

Implicit acestia se ocupa cu echilibrarile dinamice, curatarea sistemului de injectie si alimentare, testeaza sistemul de franare si diagnosticheaza sistemul electric.

De ce sa alegi piesele de la Wolcar

Cand cauti dezmembrari in Craiova, acestia dispun de un stoc generos de piese si subansamble auto si ajuta la identificarea profesionala a celor necesare pentru fiecare masina in parte, pe baza seriei caroseriei. Fiecare piesa este in conditie perfecta de functionare, calitativa, pentru ca tu sa nu mai intampini probleme la drum.

In plus, daca ai probleme de natura estetica la caroseria masinii, acestia se ocupa chiar si de indreptari si implicit vopsirea componentelor, pentru ca autovehicului sa arate ca nou. Piesele auto second hand sunt testate pe bancul de proba, ai 3 luni garantie. Primesti factura atat pentru piesele SH, cat si pentru cele noi.

Intra in cadrul site-ului www.vw-dezmembrari.ro pentru a descoperi piesele de care ai nevoie pentru masina ta.

Contact piese:

0725072092
0740007379
0766243333
0748583261

Contact tehnic:

0768912489

wolcar@yahoo.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu