www.contabuc.ro, daca vrei servicii de contabilitate la tarife rezonabile

sâmbătă, ianuarie 9, 2016 19:28
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, Tataraseniwww.contabuc.ro oferă, pe lângă servicii de contabilitate, și servicii resurse umane și servicii fiscale, tot la tarife, evident, rezonabile. Dacă aveți o afacere ce înseamnă PFA, IMM sau firmă mare și doriți servicii de contabilitate la cele mai înalte standarde, Contabuc este soluția.

www.contabuc.ro te poate ajuta în contabilitatea proiectelor finantate de UE

Atunci când e vorba de bani europeni, evidența contabila trebuie să fie extrem de riguroasă. Asta dacă nu vreți să vă treziți că vi se cer banii înapoi. De aceea, toate operatiunile efectuate vor trebui reflectate in evidenta contabila atat a beneficiarului, cat si a partenerilor acestuia, fiind sustinute de documente justificative. De aceea, si din multe alte motive, aveți nevoie de o firmă de contabilitate formata din specialiști în derularea programelor europene, cum este și Contabuc, de găsit la www.contabuc.ro. În domeniul proiectelor finanțate de UE, transaparenta trebuie să fie maximă pentru a evita fraudele. Fiecare cerere este verificata de catre finantator, chiar si post implementare, inclusiv de catre Autoritatea de Audit si Comisia Europeana, in vederea verificarii eligibilitatii cheltuielilor. De aceea trebuie documente justificative pentru toate operatiunile realizate pentru implementarea proiectelor finantate cu fonduri europene. In cazul finantarilor nerambursabile, trebuie sa pastrati atat documentele justificative, cat si inregistrarile in contabilitate ale proiectelor finantate din fondurile europene pe o perioada de cinci ani de la inchiderea oficiala a programului de finantare nerambursabila.

La www.contabuc.ro gasesti si informatii despre servicii resurse umane complete

Cea mai bună soluție atunci când este vorba de servicii resurse umane este externalizarea acestora. În acest fel ați rezolvat și problema transferului responsabilitatii privind aplicarea corecta a legislatiei in vigoare de la angajator catre prestatorul de servicii. Iată câteva din problemele de care puteți scăpa daca apelati la o firmă specializată în servicii resurse umane complete: calcul retributii lunare nete, fluturasi, foi de pontaj; calcul si intocmire a documentelor de plata a contributiilor salariale; intocmire si depunere a declaratiilor lunare, anuale; intocmire contracte de munca, acte aditionale; asistenta la intocmirea Regulamentului de Ordine Interioara; asistenta in medierea conflictelor de munca.

La www.contabuc.ro poți afla beneficiile facturării electronice și cum poți beneficia și tu de un astfel de serviciu

Facturarea electronică este o procedură legală si care oferă multe beneficii. Contabuc asigură implementarea facturării electronice, caz în care apar următoarele avantaje: reducerea costurilor prin eliminarea cheltuielilor legate de manipularea facturilor pe hartie: emitere, transmitere, stocare, arhivare; rapiditatea in transmitere si plata facturilor prin reducerea timpului de livrare a facturilor; cresterea productivitatii prin reducerea consumului de resurse si eliminarea erorilor aparute in cadrul procesului de facturare; alocarea eficienta a resurselor logistice pentru ca procesul de facturare are loc mult mai rapid si necesita o alocare mult mai mica de spatiu pentru desfasurarea procesului; management financiar eficient prin includerea in mod automat a informatiilor financiare in sistemele informatice, prin control asupra transmiterii facturii, fapt ce reduce riscul de neplat; aplicarea politicilor de raspundere sociala prin reducerea consumului de resurse naturale, facturarea electronica este o activitate verde care aduce beneficii mediului inconjurator; imbunatatirea relatiei cu clientii prin reducerea majora a timpului de transmitere si eliminarea riscului de falsificare a facturilor; cresterea transparentei activitatilor desfasurate prin dematerializarea procesului de facturare, autenticitatea emitentului facturii este garantata si informatiile continute de facturi sunt protejate impotriva modificarii continutului.

www.contabuc.ro este cea mai bună alegere dacă sunteți interesați de servicii de contabilitate, servicii resurse umane și/sau servicii fiscale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu