Ziua Internațională a Femeii, 8 martie, leagă strâns România de lumea a șaptea

miercuri, aprilie 9, 2014 14:30
Posted in category Educatie, Mass-media

8 martieȚin să precizez de la început că am un grad rezonabil de misoginism și îmi plac femeile, altfel nu aș avea una tot timpul alături de mine. Însă, în privința zilei de 8 martie, am mari dubii in legatura cu necesitatea unei zile a femeii în România. Desigur, bolșevicii atei, ce au demolat biserici și dumnezei, trebuiau să pună alte sărbători în loc. Așa s-a ajuns la 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită cu spor de triburile ignorante din Republica Securistică România. Haideți să vedem istoria așa-zisei sărbători. Wikipedia ne spune: “O sărbătoare a femeilor, recunoscută internațional, dar fără a se preciza o zi anume, a fost hotărâtă încă din 1910, de Internaționala Socialistă reunită la Copenhaga.” Cu alte cuvinte, dragi tovarăși și „preteni”, nu există o hotărâre a ONU în privința zilei de 8 martie și nici măcar a bolșevicilor fără frontiere. Ceva mai la vale veți vedea, totuși, cum s-a ajuns la „Ziua Internațională a Femeii”. Până atunci, haideți să vedem în ce țări se sărbătorește 8 Martie: „Albania, Algeria, Angola, Armenia, Azerbaidjan, Bangladesh, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Brazilia, Bulgaria, Burkina Faso, Cambodgia, Camerun, Chile, Columbia, Croația, Cuba, Cipru, Danemarca, Eritreea, Finlanda, Georgia, Grecia, Guineea-Bissau, Islanda, India, Italia, Israel, Laos, Letonia, Kazahstan, Kosovo, Kirghizstan, Macedonia, Madagascar, Malta, Mexic, Republica Moldova, Mongolia, Muntenegru, Nepal, Palestina, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Siria, Tadjikistan, Turcia, Turkmenistan, Ucraina, Ungaria, Uzbekistan, Vietnam, Zambia. În China, femeile au după-amiaza liberă de 8 martie.” Aproape toate țări de mâna a șaptea. S-au rătăcit printre ele Italia, Suedia, Finlanda etc . În rest, țările estului sălbatic și barbar, plus dictaturi și țări bananiere. Și acum haideți să demolăm un mit fals.

8 martie, “ziua internaţională a femeii” este o sărbătoare sovietică şi stalinistă! Oculta Mondială şi comunismul vor revolta femeii, îndepărtând-o de familie şi transformând-o într-un robot lucrător, fără sentimente

Femeia nu trebuie să aibă o singură zi; ea ar trebui celebrată zilnic. Dar, ne-am obişnuit ca, de-a lungul timpului, să avem o zi internaţională a femeii, pe 8 martie. Însă, puţini ştiu că ziua internațională a femeii (8 martie) reprezintă, de fapt, un vechi instrument de propagandă comunistă. Cum se face că o sărbătoare oficială sovietică este consacrată în ţara noastră, dar şi în alte ţări din Occident? În mod evident, comunismul nu este mort, ci doar s-a transformat în alte forme, cum ar fi feminismul.

Despre feminism am scris mai multe articole pe site, dar cel mai cuprinzător îl puteţi găsi AICI: Oculta Mondială încurajează feminismul, pentru a distruge familia şi a transforma femeia într-un sclav lucrător. Acolo demonstram cum această mişcare, care le învaţă pe femei să devină independente, să nu-şi întemeieze familii şi să nu facă copii, a fost introdusă pentru a fi “la modă” de către familia Rockefeller. Nu ar fi de mirare: Rockefeller ca şi alţi bancheri americani au finanţat revoluţia bolşevică din Rusia, existând astfel o legătură dovedită dintre Oculta Mondială şi comunismul sovietic.

Priviţi imaginea de la începutul articolului; este un afiş sovietic din 1932, în care 8 martie era considerată ziua rebeliunii femeilor împotriva muncii casnice. Pe afiş stă scris: “Spuneţi NU opresiunii şi sclaviei muncii casnice!” Aceleaşi idei le aveau comuniştii sovietici, aceleaşi idei au răsărit în Occident sub forma feminismului. Femeia nu trebuie să mai acorde atenţie treburilor casnice; să se preocupe în primul rând de carieră şi nu de familie. Era descurajată astfel întemeierea unei familii bazate pe dragoste şi înţelegere; femeile erau învăţate să devină “luptătoare”, aprige, să nu-şi “lege capul” de un singur bărbat, ci, eventual să cunoască cât mai mulţi.

Aşadar, 8 martie nu a fost niciodată o zi prin care să glorificăm calităţile naturale ale femeilor (frumuseţe, farmec, isteţime, delicateţe, blândeţe), ci o sărbătoare prin care femeilor li se cultiva un fals sentiment de nedreptate, în scopul evident de a fi manipulate. “Ziua femeii” a fost concepută pentru a face femeile se simtă oprimate. Astfel, există o propagandă care spune că, deşi femeile întreprind 2/3 din activitatea mondială, ele primesc doar 10% din venitul mondial. De asemenea, femeilor li se bagă în cap ideea că interesele lor trebuie separate de cele ale taților, soților, fraților și fiilor lor.

Ziua internaţională a femeii a fost stabilită în 1910 printr-o conferinţă ce-a avut loc la Copenhaga; iar unul dintre aceşti iniţiatori nu a fost altcineva decât ideologul marxist (aş putea să-i spun “ideoloaga”!?) Clara Zetkin. Aşadar, o sărbătoare marxistă, ţinută cu sfinţenie în timpul lui Stalin şi celebrată mai târziu în toată lumea, inclusiv în Occidentul “democratic”.

Ziua internaţională a femeii, având caracterul de emancipare şi revoltă, nu poate avea decât un caracter satanic, şi asta pentru că satanismul este cel ce îndeamnă către rebeliune, cel care sfidează ceea ce este natural. În loc ca femeia să dăruiască şi să iubească un singur bărbat şi o singură familie, să se ocupe şi de treburile casnice, comunismul şi Oculta Mondială au dorit şi doresc să transforme femeia într-un simplu obiect se*ual, care să fie folosită de cât mai mulţi bărbaţi, asemenea unei curve, care să fie obsedată doar de carieră, devenind astfel un robot lucrător.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Ziua Internațională a Femeii, 8 martie, leagă strâns România de lumea a șaptea”

 1. România nu mai depinde de gazul rusesc | A șaptea dimensiune says:

  iulie 18th, 2016 at 19:38

  […] Ziua Internațională a Femeii, 8 martie, leagă strâns România de lumea a șaptea […]

 2. Cum economisești combustibilul mașinii tale | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 4th, 2016 at 12:17

  […] Ziua Internațională a Femeii, 8 martie, leagă strâns România de lumea a șaptea […]

 3. Cum se vând gogoși fraierilor pe realitatea.net | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 5th, 2016 at 19:25

  […] Ziua Internațională a Femeii, 8 martie, leagă strâns România de lumea a șaptea […]

Adauga un comentariu