auto-hak.ro, cârlige de remorcare pentru mașina ta

vineri, mai 16, 2014 17:38
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCum niciodată nu se știe la ce folosiți mașina, un cârlig de remorcare este util pentru fiecare mașină. De exemplu, dacă vă interesează carlig remorcare Ford Mondeo, click pe link-ul anterior. Cârligul este demontabil cu două șuruburi, se recomandă mai ales pentru vehicule personale și comerciale, prețul este avantajos, iar garanția produsului este de 36 luni. Instalația electrică este inclusă în prețul cârligului de remorcare. Produsele sunt omologate EU și RAR.

Dacă sunteți interesați de carlig Logan, urmați legătura anterioară. Plata produselor comandate se poate face cash, dacă produsele se ridică de la sediul firmei, ramburs, la primire, dacă produsele vă sunt livrate prin curier sau prin ordin de plată. Mai multe detalii găsiți pe site (click pe unul din link-uri). Tot pe site mai puteți comanda și accesorii pentru cârligele de remorcare, cum ar fi: kituri electrice, bile tractare, reducții, prize și ștechere, testere.

Sau poate doriți carlig remorcare Ford Focus. În acest caz, urmați legătura anterioară. Tot pe site mai găsiți și diverse accesorii pentru remorci auto: aripi roată, jante și anvelope, roți și picioare de sprijin, cuple remorcare, rulmenți, frâne interiale și piese de schimb. Toate detaliile le găsiți pe site (click pe unul din link-uri).

Folosiți această recomandare, dacă vreți cârlige de remorcare de calitate, la prețuri accesibile. Cârligele de remorcare disponibile pe site sunt pentru toate tipurile de maşini pick-up, 4×4, off-road, autoutilitare, precum şi pentru cele mai multe tipuri de autoturisme. Puteți comanda carlige de remorcare semidemontabile, demontabile automat cu clema, demontabile vertical cu cheie, demontabile cu flansa. Principalele marci de carlige de remorcare comercializate sunt: Auto-Hak, Thule Towing Systems, Westfalia Automotive, Hakpol, Galia.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu