Octavian Goga: „România, ţară de secături, ţară minoră”

sâmbătă, iulie 30, 2016 15:55

Citat Octavian GogaOctavian Goga: „România nu se prăbușește din cauza numărului dușmanilor, ci din cauza meningitei morale”

Octavian Goga, 1916: „România, țară de secături, țară minoră, căzută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei. Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoții improvizați astăzi în moraliști, miniștrii care s-au vândut o viață întreagă, deputații contrabandiști. Nu ne prăbușim nici de numărul dușmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoșătoare de meningită morală.”

Și câtă dreptate avea marele poet. Situația a rămas cam aceeași. Pe criminalul Ion Iliescu nu l-au votat francezii, cehii sau marțienii, l-au votat românașii. I-a durut în cur de gașca de mafioți din jurul lui Ilici Iliescu ce au distrus această țară, furând-o bucată cu bucată. Pe Viorel Ponta, un mincinos ordinar, o jigodie, un idiot fără caracter, fără morală, fără demnitate, ce a lăsat în urmă spitale cu viermi, autostrăzi care o iau la vale, datorii de 13 miliarde de euro etc. nu l-au ținut în brațe germanii, sârbii sau extratereștrii, ci turma de dezaxați fără nimic sfânt numită electoratul PSD, pe care i-a durut în cur că Puie Monta este un mincinos, un corupt, un prostovan de doi bani. PSD-ul, acest partid format din mafioți, foarte mulți dintre ei la pușcărie sau cu dosare penale, nu este votat odată la 4 ani de englezi, elvețieni sau africani, ci de turma de ciobani cu 7 clase, de turma de țigani infractori și analfabeți, de foști milițieni ieșiți la pensie, de polițiști corupti (avem, slavă PSD-ului, destui și din ăștia), de cadavre didactice pentru care moralitatea este noțiune pentru fraieri etc.

Da, Octavian Goga, România este o țară de secături, o țară minusculă, de care fug până și musulmanii. Noi am intrat în NATO după atentatele teroriste din 11 septembrie 2001. Până atunci, România nu exista pentru SUA. De exemplu, evreul Petre Roman, premierul criminalului Ilici Iliescu, nu a fost primit de nimeni dintre politicieni americani importanți, în 1991, atunci când s-a dus în SUA în calitate de prim-ministru al României, țara aia unde minerii au devastat Capitala, mai ceva ca Armata Roșie în 1944. România a intrat în UE după ce s-a târât în genunchi, unde este și astăzi, pentru a fi primită. Cred sincer că, din cauza țiganilor care au invadat Occidentul, țiganilor proveniți din România, evident, nu cei din Ungaria, dacă s-ar mai pune inca o dată problema intrării României în UE, nu am mai intra.

Da, Octavian Goga, principala grijă a secăturilor este să cenzureze Mișcarea Legionară, să-l cenzureze pe Cioran și Eliade, dar să-i lase pe tigani să invadeze ecranele televizoarelor. Și acest Iohannis, un absent total, un zero barat, un președinte pe care-l doare-n cur de Țara Românească. N-a miscat un deget pentru obținerea de două tururi la alegerile locale, n-a miscat un deget pentru schimbarea jigodiei de Victor Ciorbea din funcția de avocat al poporului (PSD-ist), acolo unde a fost numit de mafia lui Puie Monta, n-a mișcat un deget, de la începutul mandatului, pentru schimbarea șefei CNA-ului, țoapa infracțională care nu vede că România este țiganizata zi de zi, că televizunile din România mint, dezinformează, indobitocesc această nație.

Da, Octavian Goga, o țară de secături, care nu se va mai ridica niciodată din mocirla morală în care au adus-o foștii comuniști și securiști, veniți la putere după 1989. O țară de secături pe care orice inamic ar cuceri-o fără luptă. Li se aruncă niște firimituri și își vând tot, limba, neamul, strămoșii, și încep să le-o sugă cotropitorilor. Asta face o secătură. Asta facem noi de 2000 de ani. Cu excepțiile de rigoare: un Ștefan cel Mare, un Mircea cel Bătrân, un Mihai Viteazul. Dar regula rămâne: să i-o sugi turcului, rusului sau ungurului în 99% din timpul istoric. De aceea, am luat bataie și de la albanezi la fotbal: albanezii fac autostrăzi, noi oferim ajutoare sociale țiganilor și dezaxaților incapabili să învețe și să practice o meserie. Noi suntem modelul negativ al Europei, o țară de care-ți este scârbă, o tară minoră, o țară de secături.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Octavian Goga: „România, ţară de secături, ţară minoră””

 1. In Romanica, infractorii trebuie s-o duca bine, ceilalti pot muri de mana infractorilor fara probleme | A șaptea dimensiune says:

  august 3rd, 2016 at 11:12

  […] Octavian Goga: „Romania, tara de secaturi, tara minora” […]

 2. Englezii la iesirea din UE: „Cum sa fim alaturi de un stat ratat ca Romania” | A șaptea dimensiune says:

  august 9th, 2016 at 9:53

  […] Octavian Goga: „Romania, tara de secaturi, tara minora” […]

 3. Sistemul, masonii sau iluminatii ucid caprele negre din muntii Rodnei? | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 3rd, 2016 at 15:17

  […] Octavian Goga: „Romania, tara de secaturi, tara minora” […]

 4. sara jay says:

  decembrie 11th, 2019 at 21:36

  Majoritatea secaturilor si curvelor au rămas in oltenia……

Adauga un comentariu