I-au smuls sânii cu cleştele, au violat-o şi au omorât-o pentru că a scuipat-o pe Ana Pauker

duminică, septembrie 13, 2015 12:19
Posted in category Dictatura comunistă

Ana Pauker si Gheorghiu-DejAna Pauker s-a nascut in județul Vaslui (com. Codăeşti). Pe 1 Decembrie 1893. Ironia sorții: un criminal bolșevic ce a militat pentru dezmembrarea României să se nască de Ziua Natională a României.

Ana Pauker, fiica lui Herş Kaufmann şi a Surei Rabinsohn, o familie de evrei ortodocşi din Moldova

A urmat cursurile şcolii primare „Frăţia Sionului” (1905) şi şcoala profesională „Raşela şi Filip Focşăneanu” din Bucureşti, pentru ca, ulterior, să se îndeletnicească cu predarea limbii şi religiei ebraice (1910–1917). Să mai spună cineva că nu evreii au adus ciuma roșie. A murit în 1960 de cancer la sân. Una din cele mai criminale figuri ale dictaturii comuniste în România.

I-au smuls sânii cu cleștele, au violat-o și au omorât-o pentru că a scuipat-o pe Ana Pauker

Ecaterina Gata, fecioara cu părul blond și ochii verzi din Sibiu, asa a sfârșit în Iadul numit comunism după care plâng unii. Arestată prima dată de regimul regelui criminal Carol al II-lea și ucisă în chinuri groaznice de dictatura bolșevică. Iată un fragment din această cutremurătoare relatare (restul la link-ul anterior).

„Titi a fost dusa la inchisoarea Malmaison de pe Calea Plevnei. Fiind vorba de comandanta Cetatuilor, in ancheta s-a implicat direct Ana Pauker care a incercat sa o faca pe Titi sa-si tradeze cauza, promitandu-i libertatea. Ecaterina Gata a incheiat discutia cu Pauker scuipand-o.

Cu acest gest si-a grabit sfarsitul. In 8 zile au omorat-o. Ingrata sarcina a fost dusa la sfarsit de catre Vasile Bulz. Dupa ce maiorul Bulz a legat-o, a batut-o bestial, i-a mutilat sanii cu clestele, a violat-o, apoi i-a bagat un fier in vagin si, intr-un final, a omorat-o. Pe data de 9 Aprilie 1949 a fost chemat fratele ei (venit de pe front), dus intr-o celula unde se afla spanzurata Titi cu propriul ei cordon.”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “I-au smuls sânii cu cleştele, au violat-o şi au omorât-o pentru că a scuipat-o pe Ana Pauker”

 1. Un alt violator in libertate la Vaslui | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 13th, 2016 at 21:59

  […] I-au smuls sanii cu clestele, au violat-o si au omorat-o pentru că a scuipat-o pe Ana Pauker […]

 2. Molete daniel says:

  septembrie 21st, 2018 at 7:42

  Va rog promovati zilnic pe fb atrocitatile comunismului.
  Sunt multi tineri care regreta acele vremuri datorita unei propagande bolsevice , facute atat de medii ruse cat si de fosti profitori ai acelui regim
  Va multumesc D M..

 3. Tiberiu says:

  septembrie 23rd, 2018 at 10:58

  Nu tinerii regreta comunismul de altfel comunismul nu a disparut din tara nu au ce sa regrete ca toti traiesc in neocomunism

 4. În comunism, sub teroarea Securităţii, acasă se vorbea în şoaptă | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 30th, 2019 at 15:44

  […] I-au smuls sanii cu clestele, au violat-o si au omorat-o pentru că a scuipat-o pe Ana Pauker […]

 5. Mircea Mititelu says:

  iunie 26th, 2019 at 20:47

  Felicitari d-le Daniel pt postare !

 6. Mihai says:

  august 16th, 2020 at 13:14

  Am 70 de ani si sa stiti cu totii ca am urât comunismul de cand ma stiu , nu i.am putut suportat nici.o data si in ziua de azi ii demonizez , comunistii au facut numai rau , laudatosi , fudui , hoti , distrugatori de tot ce e frumos si bun , vor totul pentru ei , numai ei se cred oameni iar ceilalti sa slugareasca pentru a avea ei ce fura , nu merita sa traiasca aceasta categorie de oameni sant inumani fara scrupule !

 7. Maria says:

  august 9th, 2021 at 23:24

  Da! Da! Da! Trebuie facute publice aceste atrocitati pentru a nu cadea din nou in pacatul numit comunism! Unii incep sa uite ce a fost, altii, tineri mai ales, nu stiu si de aceea ajung sa venereze comunismul!😡

Adauga un comentariu