bekid.ro, dacă vrei biciclete pentru copii și nu numai

sâmbătă, noiembrie 23, 2013 16:14
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎn câteva zile, va fi lansat un nou magazin online pentru copii. Pe bekid.ro, căci despre el este vorba, veți găsi produse precum: carucioare copii, scaune auto copii, patuturi copii, triciclete copii, biciclete copii, masinute electrice, premergatoare, scaune de masa copii, mobilier camera copii, jucarii copii etc. Așadar, dragii moșului, pregătiți-vă să vizitați și să achiziționați produse pentru copii, la prețuri avantajoase, și să vă bucurați că mai există un loc unde putem găsi produse utile. Nu de alta, dar online-ul face totul mult mai simplu, iar concurența duce la progres.

Până atunci, haideți să vedem cum decorăm camera copilului.
Sfaturi de decorare a camerei copilului:
Culorile din camera trebuie să fie calde și să se asorteze cu mobilierul sau covorașul.
Alege nuanţe pastelate şi culori complementare pentru combinaţii.
Stabilește o tematică de decor: basm, personaje animate, natură etc.
Alege decorațiunile şi tematica în funcție de vârsta copilului.
Lumina trebuie să fie difuză, nu foarte puternică. Poţi folosi perdele colorate pentru a filtra lumina sau lumini mai slabe.

Asortează culorile predominante Pont: Asortează culoarea pereților cu covoraşul. Pont: Asortează culoarea pereţilor cu aşternutul.

Combină nuanţe de culori Pont: Alternează 2 culori: albastru cu alb, roz cu alb, verde deschis cu alb sau cu crem. Pont: Alege un covoraş în aceeaşi nuanţă cu peretele și/ sau aşternutul.

Stabilește tema de decor (de ex. Viața marină) Pont: decorează un perete integral cu autocolant sau fototapet. Pont: pentru un cost mai mic, alege un decor cu acoperire parțială, adica stickerele de perete.

Include un ceas personalizat cu numele copilului în decorul camerei Pont: Decorul stimulează imaginea copilului și îl plasează în centrul atenției. Alege un decor cu prințisor pentru băiețel și un decor cu o prințesă pentru o fetiță.

Poziționează interactiv decorul Pont: creează o intrare magică în camera copilului Pont: aplică crenguțele cu animăluțe lângă muchiile dulăpioarelor sau ușilor ca să dai impresia ca au susținere.

Alege un decor haios care distrează copilul Pont: Stickerele trebuie să distreze copiii și să binedispună părinții. Alege dimensiuni potrivite spațiului disponibil.

Asortează perdelele cu decorul Perdelele colorate si vesele filtrează lumina şi creează o atmosferă mai plăcută. Pont: dacă pereții sunt colorați, alege o perdea mai simplă pentru ca atenția să cadă pe decorul pereților. Dacă decorul este monocrom sau are dimensiuni reduse, poți alege perdele cu motive florale sau animate.

Alege personaje care dorm în zona pătuțului Pont: îi vei spune copilului o poveste despre somn și îi vei arăta “prietenii“ care dorm.

Aplică stickere acolo unde simți nevoia unui decor Pont: poziționează stickere deasupra unui corp de mobilier simplu și îl vei pune în valoare Pont: poți aplica stickere chiar și pe dulapuri Pont: un perete gol este neprimitor așa că o rămurică cu păsărele sau un copăcel va da viață peretelui.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu