bijuteriateilor.ro, magazin online de bijuterii din aur și pietre prețioase pentru tine

luni, august 18, 2014 16:04
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎn acest material, dragii moșului, vom intra în lumea fascinantă a bijuteriilor. Dacă vreți bijuterii cu adevărat unice, din aur și pietre prețioase, rețineți această recomandare. De exemplu, dacă vă doriți cercei, accesați link-ul anterior și-i puteți comanda online. “Cerceii Teilor sunt accesorii esenţiale, de zi cu zi sau special create pentru ocazii deosebite. Cerceii au rolul de a ne încadra chipul în culoare, rafinament şi stil. Perechea perfectă de cercei te așteaptă să o alegi”. Site-ul dispune de filtre ce permit căutarea cerceilor (și nu numai) după preț, tip, carate, piatră prețioasă, culoare, colecție, măsură, material.

Iar dacă sunteți în căutare de inele, urmați legătura anterioară. “Bijuteriile comandate online se livrează pe întreg teritoriul țării în maxim 3 zile lucrătoare, prin intermediul serviciului de curierat Cargus, iar livrarea acestora este gratuită.”

Sau poate sunteți interesați de bratari barbati. În acest caz, click pe link-ul anterior. “Toate bijuteriile sunt ambalate individual în cutii si punguțe de cadouri personalizate înainte de a fi expediate către destinatar. Produsele sunt sigilate în plic și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.” Plata produselor comandate se poate face în numerar, la ridicarea sau primirea produselor, prin transfer bancar sau cu cardul. Mai multe detalii găsiți pe site.

“Produsele achiziționate prin intermediul magazinului online Teilor sunt însoțite de certificate de garanție, ce atestă autenticitatea și calitatea acestora. Teilor oferă garanție 90 de zile pentru bijuteriile încrustate cu diamante și 30 de zile pentru verighete și celelalte accesorii aur.”

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu