BuyBrands.ro, magazinul online pentru ținuta ta de fiecare zi

duminică, septembrie 29, 2013 9:31
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă vă întrebați unde ați putea găsi îmbrăcăminte și încălțăminte la prețuri accesibile, de foarte bună calitate, pentru toate vârstele și pentru toate gusturile, răspunsul este simplu: BuyBrands.ro (click pe link-ul de la sfârșitul materialului). Aici puteți cumpăra online haine și încălțăminte într-o gamă diversă. Pentru femei, se găsesc: accesorii, bluze, pantaloni, rochii, geci, încălțăminte, lenjerie. Pentru bărbați, magazinul online oferă: accesorii, cămăși, pantaloni, geci, pulovere, lenjerie, bluze/tricouri, costume, încălțăminte. Fiecare produs are pe site toate detaliile importante, inclusiv imagini. Mărimea se poate alege. După ce v-ați hotărât ce produse cumpărați, le adăugați în cos, prin click pe butonul ‘Pune in Cos’, apoi finalizați comanda. După finalizarea comenzii, în cel mult 48 de ore un agent BuyBrands.ro vă va contacta pentru confirmarea comenzii. O comandă se poate face și telefonic, precizând produsele pe care doriți să le achizitionați. Livrarea se face în cel mai scurt timp posibil, chiar în 24 de ore pentru unele produse.

Dacă doriți informații suplimentare, pe site există și o pagină de contact, unde găsiți un formular online, plus alte date de contact: numere de telefon, adresa, adresa de e-mail. Dacă plătiți produsele cumpărate cu cardul sau prin PayPal, beneficiați de transport gratuit. Produsele sunt originale, iar pe site găsiți o listă cu marcile (brand-urile) produselor oferite, dintre care cele mai multe extrem de cunoscute: adidas, puma, versace, valentino, levi’s, lacoste etc. Pe pagina cu noutăți, găsiți informații interesante despre noile tendințe în materie de îmbrăcăminte și încălțăminte, precum și ce se mai întâmplă cu brand-urile renumite. Am citit cu plăcere un material despre PUMA, de la apariția mărcii și până azi, multe din aceste informații fiind noi pentru mine (nu le-am mai citit nicăieri). Așadar, dragii mei, nu are rost să aruncați banii pe fereastră cumpărând din magazine cu adaosori astronomice, unde vânzătoarele sunt plictisite și arogante, iar în prețul produselor sunt incluse chiriile imense plătite de magazinele din zonele de fițe, din moment ce există BuyBrands.ro

Un articol oferit de https://www.buybrands.ro/.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu