Care sunt produsele de birotica si papetarie care nu lipsesc de pe biroul meu

marți, decembrie 6, 2016 16:17
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniIncerc sa fiu o persoana cat mai organizata si ma bucur de faptul ca imi iese in ultima vreme. Imi place sa stiu exact ce am de facut in fiecare zi, imi place sa ma pregatesc din timp pentru ce am de facut si nu imi place sa fiu luata prin surprindere. La mine, seara se incheie cu trecerea in agenda a lucrurilor pe care le am de facut.

Faptul ca sunt organizata se poate vedea si pe biroul meu.

Niciodata de pe biroul meu nu lipseste agenta. Mi-am cumparat anul trecut o agenda superba de pe dpap.ro. Ea imi este partener de incredere pentru a ma organiza cat mai bine. E o agenda bordo, datata, o agenda foarte utila pentru mine. Acolo imi notez tot ce am de facut, de dimineata pana seara. Astfel stiu ca nu ratez nimic important si ca nu uit sa fac anumite lucruri.

De pe biroul meu nu lipsesc niciodata nici Post-it-urile. Le folosesc zilnic pentru a evidentia anumite lucrui, pentru a nota in graba ce am de facut sau pentru a-mi nota tot felul de date importante. La dpap.ro gasesti tot felul de Post-it-uri interesante si colorate care iti vor fi de mare folos.

Bineinteles ca nu lisesc nici instrumentele de scris. La mine instrumentele de scris de pe birou sunt ceva mai deosebite, deoarece nu imi place sa folosesc orice fel de pix. Mi-am cumparat un stilou superb si un pix de calitate si acestea sunt principalele mele obiecte de scris. Au costat destul de mult, insa, ele sunt un moft al meu pe care am vrut sa mi-l fac.

Pe langa aceste obiecte amintite mai sus, pe biroul meu se mai regasesc mereu si: foi albe, un capsator, plicuri de diferite dimensiuni, banda adeziva, un perforator, un calculator de buzunar si tot felul de alte maruntisuri.

Daca si tu vrei sa iti cumperi produse de birotica si papetarie, cumpara-le de la dpap.ro. Preturile sunt accesibile, produsele sunt livrate rapid si primesti consultanta de la experti in cazul in care ai nevoie.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu